3.5
Recept mám od své zesnulé tety. Maso je jedinečné, měkoučké a šťavnaté. Plecko si nakrájíme na větší kousky, naklepeme … více o Tetino maso
Všechny přísady smícháme v míse. Maso naklepeme a vložíme do připravené marinády. Vložíme do lednice nejlépe na 24… více o Nakládané maso
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme… více o Pekingské maso
Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Připravíme krém: změklé máslo utřeme s cukrem, vydlabanými zrníčky z vanilkového lusku a žloutky dohladka. Za stálého… více o Malakův dort
Prosátou mouku promíchejte s jedlou sodou a cukrem, přidejte med, mléko, žloutky, vypracujeme hladké těsto. Na… více o Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Do skleněné zapékací mísy dáme: tak dvě lžíce oleje, na plátky nakrájenou slaninu rozložíme na dno, na slaninu dáme na… více o Tajemství ohně
piškoty umeleme, přidáme ostatní surovjny a vypracujeme těsto, které vyválíme, vykrájíme zrna, necháme ztuhnout v… více o Nepečená kávová zrna
Hraška je bezlepkové a bezvaječné těstíčko z hrachu, které se dá koupit ve zdravých výživách. Hrašku důkladně… více o Žampionové lívance
1) Brambory opláchneme, oloupeme a nastrouháme najemno. Přebytečnou šťávu odstraníme, aby směs nebyla příliš tekutá. 2… více o Bramborovo-cibulový (pórkový) koláč
Žloutky, cukr a máslo dobře utřeme, přidáme mléko, mouku, prdopeč a nakonec sníh. Půlku těsta vylijeme do vymazané a… více o Bábovka
Nejprve dáme vařit těstoviny do vroucí osolené vody. Poté na rozpáleném olivovém oleji zprudka orestujeme na jemno… více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou se špenátem a kuřecím masem
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet. Na… více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Povolené tyčinky, cibuli a vajíčka nakrájet na jemno. Vše promíchat a vychladit. více o Pomazánka ze surimi tyčinek
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v… více o Bramboráčky s masovou směsí
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,… více o Znamenitá bramborová polévka