
3.05
Těsto: Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků a 1/2 cukru vyšleháme sníh. Žloutky utřeme se zbylým cukrem, přidáme olej,… více o Opilé Míša řezy
Na dno poháru dáme 1 polévkovou lžíci rozmixovaných kakaových sušenek. Pokapeme medem a poklademe plátky banánů… více o Opilé banány v horké čokoládě
Žloutky, cukr, štávu a kůru z citronu třeme do pěny a potom přidáme hladkou mouku po částech, aby se hmota nesrazila.… více o Opilý Izidor
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Houby jsou v Česku doslova fenomén. Každoročně se na ně těšíme, vyrážíme s košíky do lesa a… Celý článek
Cinnamon Rolls nebo skořiové šneky. Říkejte jim, jak chcete. Recept na ně objevíte v… Celý článek
Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do pevného sněhu a lehce vmícháme kokos smíchaný se strouhankou. Necháme… více o Kokosky se strouhankou
Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady, dáme na 1 hod. odpočinout. Těsto vmáčkneme do košíčku o průměru 5 cm.… více o Plněné linecké košíčky
Játra omyjeme, odblaníme a tak jak jsou mokrá je posypeme ze všech stran grilovacím kořením. Nachystáme si pekáček,… více o Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme… více o Kaštanový likér
Dáme vařit špagety a restovat žampiony. Šunku nakrojíme na 4 místech cca 3cm hluboko a stočíme do kornoutů, které… více o Šunková hnízda se špagetami
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na rozehřátém oleji nebo na grilu… více o Vepřová kýta Ježibaba
Zeleninu orestujeme na rozpuštěném másle. Zalejeme vodou, přidáme na kostky nakrájené maso a vaříme do změknutí. Poté… více o Zeleninová polévka s kuřecím masem
Nejprve si připravte těsto: Do šesti ušlehaných bílků zamíchejte prášek na pečení a potom tam postupně přisypávejte… více o Jahodový dortík
Vyškvaříme tučné z bůčku, na sádle zpěníme cibuli. Přidáme zbylý bůček nakrájený na kostky a osmažíme. Dále přidáme… více o Džuveč v tlakovém hrnci
1. Troubu předehřejte na 220 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, přidejte česnek a po chvíli i špenátové listy. Míchejte… více o Florentský koláč
Nakrájíme maso na nudličky. Maso dáme do mísy a přidáme koření a olej. Necháme chvíli odležet. Poté dáme na pánev a… více o Lehoučký gyros
V hrnci rozehřejte ghí nebo olej a přidejte kmín, černá hořčičná semínka, listy karí a skořici. Když hořčičná i kmínová… více o Citrónová rýže