2.25
Čokoládu rozehřejeme v míse ve vodní lázni, po rozpuštění mísu z lázně vyjmeme a přisypeme cukr, ořechy a vajíčko.… více o Oříškový bochánek
Troubu předehřejeme na 140 °C. Vše smícháme (banány rozmačkáme) a nakonec přidáme prášek do pečiva. Nalijeme do… více o Oříškový chlebíček
Máslo utřeme s cukrem a skořicí, přidáme vejce a po chvíli zamícháme prášek do pečiva a mouku. Nakonec přidáme mleté… více o Oříškový pumprnikl
Chcete něco uvařit, ale máte pocit, že točíte dokola stále pár stejných jídel? Vyzkoušejte… Celý článek
Halloween se i u nás stává čím dál oblíbenějším svátkem, obzvlášť v rodinách s dětmi. Možná ho… Celý článek
Karamel je v poslední době v kurzu. Nejvíce frčí ve slané verzi, ale abyste ji mohli připravit… Celý článek
Podzim nabízí spoustu skvělých surovin, ze kterých se dá připravit plno výtečných jídel.… Celý článek
Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou… více o Nejrychlejší kuře
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Vejce, máslo, cukr a med smícháme nad párou, dokud se vše nerozpustí. Potom přidáme jedlou sodu, zamícháme, přidáme do… více o Jemné medové řezy
Upečeme dvě tenké piškotové placky (do sněhu zašlehat postupně cukr a žloutky, přidat mouku smíchanou s práškem a… více o Senzační řezy z velkého plechu
K oloupaným a nastrouhaným bramborám přisypeme mouku, vytvoříme důlek do kterého vyklepneme vejce, pokapeme trochou… více o Bramborové knedlíky
Celer vysypeme do cedíku, necháme okapat, popř. lehce vymačkáme a dáme na dno mísy (nejlépe ve tvaru dortové formy),… více o Vrstvený salát
Oloupané cukety nastrouháme na pekáč. Přidáme nové koření, majoránku, osolíme, opepříme a promícháme. Zalijeme smetanou… více o Cuketová omáčka s kuřetem
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
Připravíme si buď čerstvé ovoce, nebo necháme okapat kompotované. Odměřené množství mouky,cukru,vanilkový cukr a… více o Rukcuk ovocná buchta
Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne… více o Luxusni svickova
Ze surovin na těsto zpracujte husté těsto. Rozdělte na několik částí, podle velikosti plechu tak, abyste získali tenké… více o Medovník s čokoládou
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou… více o Šlehačková bábovka bez vážení