3.14
                             
                        Náplň: 1/2 kg tvarohu (ne vaničkového), 250 g másla, cukr moučka podle chuti, až 12 lžic smetany (záleží na hustotě… více o Kinder mléčný řez
                             
                        Potřebujeme: plech, pečicí papír a mixér. Těsto: Vyšleháme vejce do pěny a postupně přidáváme cukr a olej. Až je vše… více o Kinder mléčný řez – pro děti
                             
                        Bílky s cukrem vyšleháme, přidáme mouku prosátou s práškem do pečiva a další suroviny kromě nugety (nutelly). Upečeme… více o Kinder Bueno
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Těsto: ze surovin zpracujeme na vále těsto a dáme ho na 1 hod. odpočinout do lednice. Náplň: jablka oloupeme a… více o Jablkové řezy s pudinkem
                     
                Oplatky rozdrobíme do mísy, přelijeme rumem a necháme nasáknout. Cukr a tuk rozehřejeme, přidáme kakao a ořechy, pak… více o Pařížské koule
                     
                Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu. … více o Pečené kuřecí na smetaně
                     
                Listové těsto vyválíme na obdélníky 35x20 cm. Jablka nastrouháme spolu s rumovými perníčky. Plát těsta potřeme… více o Závin Šílený Max
                     
                Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s… více o Koláč s kokosem a šlehačkou
                     
                Cibulku orestujeme na oleji, přidáme žampiony na plátky, osolíme, opepříme, a opečeme. Vejce rozšleháme a vlijeme k… více o Žampionová placka
                     
                V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
                     
                Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou… více o Staročeská rybí polévka
                     
                Dolu 3-4 lzice plnotuc.horcice a 4 okurky nastrouhat na to dat bramdor a 5 vajec Sul majonezu , pepr, voda z… více o Bramborový salát Nova
                     
                Na malé kousky rozkrájenou nebo na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev podusíme na tuku, přidáme kari koření, sůl, pepř… více o Mrkev po indicku
                     
                Jak na jednoduchou, rychlou a hlavně levnou polévku? Láďa Hruška to pro nás zas vymyslel! Předvaříme si vodu v… více o Chlebová polévka dle Ládi Hrušky
                     
                Suroviny na těsto smícháme (Heru přidáme rozpuštěnou a zchladlou), vlijeme na vyšší plech. Podobně umícháme náplň,… více o Kakaový koláč s tvarohem