
3
Dáme vařit mléko, které podle chuti osladíme. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový… více o Rychlá ovesná kaše k snídani
V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Ovesné vločky a mléko dejte do menší pánve a za stálého míchání, aby se nepřipálily, je uveďte k varu. Po 5–7 minutách… více o Ovesná kaše tří medvědů
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky. Do dalších otvorů zasuneme na nudličky nakrájenou slaninu,… více o OKATÉ MASO
Uděláme si kvásek, který po vzejítí přidáme do mísy s 0,5 kg hladké mouky a 1,5 dcl oleje. Řádně promícháme a necháme… více o Kynuté nutelové rohlíčky
Smícháme mouku se solí, pepřem a paprikou, přidáme máslo na plátky a mícháme dokud nemáme drobenku. Pak přidáme sýr a… více o Slané sýrové sušenky
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do… více o Smetanová dýňová polévka
1) Zelí nadrobno nakrájíme (nejlépe nasekáme v sekáčku) a stejně i cibuli. Přidáme ostatní ingredience a umícháme těsto… více o Buchta ze zelí
Všechny plátky chleba potřete marmeládou. Navrch dejte druhý plátek a udělejte tak sendviče. Rozklepněte do misky vejce… více o Francouzské tousty
Kuřecí řízky mírně naklepeme, osolíme, posypeme kari kořením, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Slaninu… více o Kuřecí maso se sýrem v římském hrnci
Do vroucí vody zavaříme kávu, stáhneme z plotýnky a necháme vychladnout. Do skleněného poháru dáme kopeček vanilkové… více o Mražená káva
Uzené maso, rajče a žampiony nakrájíme na kostičky. To vše orestujeme na másle. Do této směsi přidáme potřebné množství… více o Špagety „Románo“
Plátky masa naklepeme, strany nakrojíme, aby se při smažení maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Na pánvi s rozpáleným… více o Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi
Do první mísy smícháme všechny sypké suroviny. Do druhé mísy dáme tekuté suroviny, ty rozšleháme a následně vmícháme… více o Luxusní perník
Žampiony očistíme a osmažíme je na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osolíme, přidáme česnek a nadrobno… více o Žampiony na másle