Anglická ovesná kaše V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Ovesná kaše s ovocem Do hrnce dáme ovesné vločky, mléko, vodu a přivedeme k varu. Vaříme cca 3 minuty, dokud kaše nezačne houstnout. Přidáme… více o Ovesná kaše s ovocem
Rychlá ovesná kaše k snídani Dáme vařit mléko, které podle chuti osladíme. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový… více o Rychlá ovesná kaše k snídani
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby! Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit… Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého,… Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje… Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Zelníky Mouku prosijeme, osolíme, do dolíčku rozdrobíme droždí, vlijeme žloutek s troškou mléka a cukrem, vymícháme nelepivé… více o Zelníky
Ořechová roláda bez mouky Žloutky utřeme s cukrem, vmícháme ořechy a nakonec sníh z bílků. Natřeme ve stejnoměrné vrstvě na plech vyložený… více o Ořechová roláda bez mouky
Ryba se salsou Cibulky s natí a petržel pokrájíme dáme do ponorného mixéru, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt,… více o Ryba se salsou
Švýcarský sýrový koláč Smícháme ingredience a vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do koláčové formy, okraje vymodelujeme asi 1 cm nad dno a… více o Švýcarský sýrový koláč
Tátova chuťovka Na pánvičce na oleji osmažíme nakrájenou cibuli spolu s česnekem nakrájeným na kolečka do světle růžova. Přidáme… více o Tátova chuťovka
Skořicová srdíčka Na vál prosyjeme mouku, přidáme cukr, ořechy, příchutě a doprostřed rozdrobíme tuk, přidáme žloutky a vypracujeme… více o Skořicová srdíčka
Tarator Okurku nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme. Ve smetaně rozmícháme utřený česnek, nasekaný kopr a olej.… více o Tarator
Kuře po židovsku Maso okořeníme, zakapeme olejem a necháme v lednici přes noc. Druhý den na pánvi zpěníme cibuli, přidáme maso a… více o Kuře po židovsku
Langošky Vymísím těsto, nechám 4 hodiny uležet a smažím. Nejradši na langoše dávám tuny česneku smíchaného s kysanou smetanou a… více o Langošky
Celozrnný chléb Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, troubu rozpálíme na 220, z těsta vytvarujeme chléb, dáme na plech s… více o Celozrnný chléb
domácí gulášová polévka Nejprve si nadrobno nakrájíme cibuli, kterou zpěníme na sádle. Jak nám zpění, přidáme nakrájený točený salám a krátce… více o domácí gulášová polévka
Mramorová bábovka Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Všechny sypké suroviny smícháme v míse. Přidáme hrnek vlažného mléka,… více o Mramorová bábovka