
2.67
Osmažíme maso. Přidáme kari a podlijeme. Necháme 17–20 minut vařit. Přidáme obě smetany (na vaření a zakysanou). Vše… více o Maso s kari omáčkou
Sójové maso uvařte ve vodě se solí a lžící sojové omáčky. Maso vyndejte a vymačkejte. Vychladlé maso smíchejte se… více o Sójové maso na kari
Maso zavineme a ovážeme nití. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut… více o Krůtí medailonky na kari
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Patříte k milovníkům pizzy? Pak budete milovat i pide, slavný turecký „chléb“ ve tvaru lodičky… Celý článek
Znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše vlastnosti, ale třeba i preference… Celý článek
Ve velkém hrnci osmahnout hovězí, papriku, cibuli a česnek. Přidat zbývající ingredience. Přivést do varu. Snížit… více o TEXMEX Chilli
Vše promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě… více o Ořechová buchta bez vážení
Cibuli a feferonky nakrájet na drobno, česnek prolisovat a promíchat s kořením a vše zpěnit na másle. Po vychladnutí… více o Jogurtová omáčka
Kapustu nakrájíme na nudličky a se solí a kmínem povaříme asi 10 minut. Scedíme a vývar zachytíme. Slaninu nakrájíme na… více o Kapustový hrnec
Z uvedený surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na dva bochníky, vyválíme 5 mm silné, vykrajujeme formičkou preclíky… více o Preclíky (Pagáče)
Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něj cukr a ořechy. Pomocí cukrářského sáčku nastříkáme na plech s pečícím papírem… více o Ořechová srdíčka
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu… více o Falešná marcipánová hmota
Vypracujeme těsto, které necháme asi 1 hodinu odstát v chladu. Plníme do vymazaných formčiek (asi do 1/2 formičky) a… více o Duté kokosové rohlíčky
Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na horkém sádle. Vmícháme… více o Segedínský guláš I.
1. Plech vyložíme pečícím papírem. Mouku a krupičku smícháme s cukrem a práškem do pečiva. Polovinu sypké směsi… více o Švédský sypaný koláč