Paella de marisco

Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a… více o Paella de marisco
2.86
Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a… více o Paella de marisco
Nastrouhané vejce promícháme se sýrem a ochutíme troškou soli a nasekanou pažitkou. Podáváme s celozrnným pečivem. více o Vajíčková pomazánka s pažitkou
Apetito, tatarku a pomazánkové máslo ušleháme elektrickým šlehačem v míse do hustého krému. Pokud neseženete tatarku… více o Vaječná pomazánka se sýrem a paprikou
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Maso si sozdělíme po 100g steakách a na každý plát masa rozdělíme šunku a sýr - vše je nakrájené na plátky. Potom… více o Fjord
Salko dáme do odměrky a doplníme do 600 ml vodou, přidáme 1 lžíci hladké mouky a řádně promícháme. Na hluboké pánvi… více o Marokánky ze Salka
Máslo, cukr a žloutky utřeme v zadělávací míse do pěny, z droždí si připravíme kvásek. Do mísy dáme mouku, citronovou… více o Mazanec – vánočka
Mouku dejte do mísy, podle potřeby přilijte vodu a vypracujte vláčné těsto. Vyválejte na velký, tenší plát, nakrájejte… více o Velmi levné taštičky
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu,… více o Vepřové plátky s hermelínem
Na kostky (3x3 cm) pokrájené maso osmahneme na tuku, vyjmeme, osmahneme pokrájenou cibuli (nemusí být úplně nadrobno),… více o Zabijačkové zelí
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky… více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše… více o Hermelínové bochánky
Na pánvici dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Na pánvici zatím rozkrájíme na půl (na délku) párky, ale… více o Srdce z párku plněné vejcem
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji do zlatova, přidáme papriku, kmín, muškátový oříšek, ocet a 1/8 l vody. Přidáme… více o Dýňový guláš
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou… více o Těstoviny s kuřetem a houbami
Ovesné vločky zalijeme vlažným mlékem a necháme 30 minut nabobtnat. Mezitím si připravíme mandle a vlašské ořechy,… více o Müsli tyčinky