Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné straně filety přeložíme a postupným překládáním papíru vytvoříme kapsu. Takto uděláme vždy na jednu filetu jednu kapsu. Poté kapsy položíme na plech nebo přímo na grilovací rošt do předehřáté trouby na 160 °C. Pečeme deset minut. Servírujeme celou kapsu, kterou pouze zvrchu rozřízneme.
Jako přílohu doporučujeme bramboru ve slupce nebo zeleninový salát.
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na malé kostičky, přidáme tatarku nebo majonézu a nadrobno…
více o Rychlá hermelínová pomazánka
Dvě hrsti sušených hub (nejmíň čtyři) namočíme do studené vody a necháme máčet alespoň půl hodiny. Vodu můžeme jednou…
více o Houbová omáčka jednoduchá
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou