Pangasius na kari Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Pangasius v kapse Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Pangasius s mozzarellou Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze… Jednoduchý, levný, ale vynikající pokrm s líbezným názvem si zamilují nejen dospělí, ale i… Celý článek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat… Nenechte se zmást názvem. Nejedná se o máslo v pravém slova smyslu. Jablečné máslo (anglicky… Celý článek
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly Houby právě teď rostou na mnoha místech a pokud budete mít štěstí a přinesete si domů plný… Celý článek
Dobrá káva? Základ je ve správném mletí zrn Káva je pro někoho ranní rituál, pro jiného koníček na celý život. Možná už jste slyšeli, že… Celý článek
Čokoládové kostky Ušleháme máslo s cukrem, postupně zašleháváme žloutky a vlažnou vodu. Zvlášť smícháme hrubou mouku s hrubou krupicí,… více o Čokoládové kostky
Domácí kečup K přípravě budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso 1. Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do… více o Domácí kečup
Guláš bez míchání Maso a cibuli nakrájíme,ostatní suroviny smícháme, řádně promícháme(masoxy rozpustíme v malém hrníčku a pak dolejeme do… více o Guláš bez míchání
Penne Americano Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, do základu nastrouháme řapíkatý celer a mrkev, přidáme na kostičky 1… více o Penne Americano
Ovocný dort, téměř dietní :) Nejdříve uvaříme vanilkový puding s 250 ml mléka a lžící cukru. Dáme vychladit. Cukr, žloutky, povolenou heru,… více o Ovocný dort, téměř dietní :)
Bůček pečený na zelí Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu… více o Bůček pečený na zelí
Kořeněná panenka ve slanině Množství surovin záleží na počtu strávníků. Panenku si nakrájíme na plátky. Pokud máme plátky silnější, jemně je… více o Kořeněná panenka ve slanině
Strapáče Sypké ingredience smícháme, do důlku dáme vejce a rozdrobíme tuk. Vypracujeme těsto a necháme 1/2 hod. odležet.… více o Strapáče
Česneková krémová pomazánka 1.krok: Oloupáme 3 stroužky česneku a nastrouháme je. Vložíme do menší mísy. 2.krok: Přidáme jeden kelímek… více o Česneková krémová pomazánka
Velikonoční perníčky – hned měkké Med, cukr, máslo a žloutky dobře promíchat, pak přidat mléko a všechno koření. Znova promíchat, přidat mouku a sníh z… více o Velikonoční perníčky – hned měkké
Hubové carpaccio Na marinádu prešľaháme olej s citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, cukrom octom a "utreným" cesnakom. Zo šampiňónov… více o Hubové carpaccio
Tagliatelle se smetanovou omáčkou,… Tagliatelle dejte vařit do osolené vody podle návodu na obalu a mezitím si připravte omáčku – netrvá déle než uvaření… více o Tagliatelle se smetanovou omáčkou, hráškem a sušenou šunkou