Pangasius na kari Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Pangasius v kapse Na pečicí papír položíme pangase. Poklademe na rybu česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečicí papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Pangasius s mozzarellou Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a… Hledáte recept na naprosto výjimečný bramborový salát? Zkuste ten z pečených brambor s medovo… Celý článek
Slané cukroví: Výborná alternativa pro chvíle, kdy už máte… Slané cukroví, kterému se někdy zkráceně říká sůloví, si získává stále více příznivců. Domácí… Celý článek
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů,… Vánoční cukroví, to nejsou jen perníčky a vanilkové rohlíčky. Ve většině rodin jde nejvíc na… Celý článek
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky Připravujete každý rok ty samé osvědčené druhy, které dělala i vaše maminka? Vanilkových… Celý článek
Kuře na kari s jablky Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a namočíme do vody s citronovou štávou. Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí… více o Kuře na kari s jablky
Schované masíčko Maso nakrájíme na kousky. Pokud máme dva druhy, na másle osmažíme první vepřové, když změkne, přidáme kuřecí. Při… více o Schované masíčko
Sýrová roláda Máslo utřeme s tavenými sýry, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurky, petrželku, natvrdo uvařená a pokrájená vejce.… více o Sýrová roláda
Falešná dršťková z hlívy Cibuli nakrájejte a na oleji ji nechte zezlátnout. Hlívu omyjte, osušte a nakrájejte na proužky. Potom ji přidejte k… více o Falešná dršťková z hlívy
Ratatouille Nakrájíme lilek na kostičky, nasolíme a necháme vypotit. Poté ho opláchneme vodou a důkladně osušíme. Rajčata spaříme,… více o Ratatouille
Dobrota z listového těsta III. Listové těsto rozválíme a pokrájíme na obdélníčky, dáme na plech, propícháme těsto na několika místech vidličkou a… více o Dobrota z listového těsta III.
Rychlé okurky Všechny ingredience dát do mísy, míchat v půlhodinových intervalech a přikrývat (například talířem). Po 3-4 hodinách… více o Rychlé okurky
Jahoďák – dort Máslo a cukr vyšleháme do husté bílé pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, aroma a vejce. Vše důkladně promícháme,… více o Jahoďák – dort
Čokoládový korpus Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a… více o Čokoládový korpus
Školníkovy kotlety Kotlety vložit do směsi ze všech ingredincí a nechat uležet 12-24 hodin. Poté smažit jako přírodní řízek. více o Školníkovy kotlety
Staročeské zelníky s bramborami Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme. Pokusíme se vymačkat většinu škrobu. Zelí necháme okapat a nakrájíme ho… více o Staročeské zelníky s bramborami
Jahodový džem Rozmixujte jahody, pak je nasypte do misky a nasypte ovocný cukr a zamíchejte. Poté nalijte džem do zavařovací sklenice… více o Jahodový džem