Papriková pasta Papriku zbavíme semínek a stopek, omyjeme a umeleme. Cibuli oloupeme a umeleme. Umletou papriku s cibulí dáme do… více o Papriková pasta
Hermelínka – pomazánka Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu… více o Hermelínka – pomazánka
Česneková pomazánka Sýr nastrouháme najemno, přidáme rozetřený česnek a další přísady. Výborně se hodí na jednohubky. více o Česneková pomazánka
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně! Rolky, rolády, pečeně... To všechno musí držet pěkně pohromadě a pomůže k tomu jeden krátký… Celý článek
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem,… Urodilo se vám letos hodně jablek a vy nemáte, kde byste je čerstvá uchovali až do jara?… Celý článek
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč… Štrúdl, nebo cheesecake? A co takhle obojí najednou! Viki Lipovčanová, kterou si mnozí jistě… Celý článek
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se! Konečně na mnoha místech rostou houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší renomé… Celý článek
Omáčka z plísňového sýra Na středním ohni vyvaříme víno do poloviny původního množství, přidáme smetanu a metličkou pečlivě ušleháme a opět… více o Omáčka z plísňového sýra
Bramborové šišky s mákem Všechny suroviny smícháme v míse dohromady a vypracujeme z nich těsto a tvarujeme z něj šišky, které vaříme ve vodě.… více o Bramborové šišky s mákem
Kuřecí maso exotica Ve woku na trošce másla opečeme na nudličky nakrájené osolené maso. Vyjmeme a odložíme. Do woku přidáme na drobno… více o Kuřecí maso exotica
Řezy z kuřecího masa v šunkovém… Maso krátce opláchneme a osušíme utěrkou. Čtyři lžíce oleje rozpálíme na pánvi a řezy po obou stranách osmažíme do… více o Řezy z kuřecího masa v šunkovém závitku
Plněné kynuté knedlíky Do mísy rozdrobíme kvasnice, posolíme, promneme je vařečkou a hned jak se začnou roztékat okamžitě je zasypeme částí… více o Plněné kynuté knedlíky
Pikantní žebírka Všetky ingrediencie okrem rebier zmiešame do marinady, touto potrieme rebierka a necháme odležať v chlade aspoň dve… více o Pikantní žebírka
Lasagne Postup Plátky lasagní musíme spařit ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje a vhodit do studené vody s ledem, aby… více o Lasagne
Rajská omáčka – rychlá a snadná Připravíme si hovězí bujon v 1/2l vody. V kastrolu na oleji zpěníme cibuli a zaprášíme lžící hladké mouky. Přidáme… více o Rajská omáčka – rychlá a snadná
Buřtguláš -Cibuli nejprve oloupeme a opatrně posekáme nadrobno. -Pak se přesuneme k bramborám, ty také oloupeme a nakrájime je… více o Buřtguláš
Rychlý a jednoduchý jogurtový koláč Nejprve v míse prošleháme vejce s cukrem. Následně přidáme jogurt a olej. Nakonec postupně přisypeme mouku, do které… více o Rychlý a jednoduchý jogurtový koláč
Vločky naslano Do namočených vloček přes noc přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku… více o Vločky naslano
Zázvorový likér Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér