
3.5
Párek můžeme ohřát na pánvi, ale lepší je v mikrovlnce. Rohlík dáme do mikrovlnky (na chvilku), aby byl taky ohřátý,… více o Párek v rohlíku (trochu jinak)
Rohlíky rozkrájíme na menší kusy, namočíme do vody a nasáté dobře vymačkáme. Na desce smísíme těsto z rohlíků, mouky,… více o Pirohy z rohlíků
Na páře ušleháme bílky a cukr. Pak přidáme opatrně mleté ořechy a nakonec i 2 rohlíky nakrájené na kostičky. Lžičkou… více o Pusinky z rohlíků
Jestli jste zaplaveni úrodou cuket ze zahrady, ať už vlastní, nebo někoho z vašich známých,… Celý článek
Co si takhle připravit letní osvěžení ke kávě v podobě buchty s broskvemi? Zabijete tak dvě… Celý článek
Vynikající na chleba a do pomazánek, ale i pro rychlou přípravu teplých pokrmů, jako jsou… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
V kastrůlku lehce zahříváme ocet, olej, kečup, hořčici a cukr, až se nám vše spojí dohromady (nesmí se vařit). Do… více o Sloní mls
Do mléka vsypeme vločky, sůl, muškátový květ a povaříme. Přidáme banány a rozmícháme na kaši, kterou dohustíme… více o Banánové polpety
Vařenou rýži smícháme se sýrem, solí, pepřem a pažitkou. Plátky šunky potřeme pastou wasabi (ev. křenovou pastou) na to… více o Sushi po česku
Brambory oškrábeme, nakrájíme na tenké plátky do zapékací misky, osolíme, zalijeme smetanou, promícháme a při 250 °C… více o Bramborová fantazie s tuňákovou čepicí
Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalejte horkou vodou a vařte asi 30 min. Na… více o Cizrna z ostrovů
Tvarůžky rozmačkáme vidličkou, smícháme s tvarohem, jogurtem nebo smetanou, drobně nakrájenou cibulí, kmínem a pepřem.… více o Olomoucká tvarohová pomazánka
V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibulku do sklovata. Přidáme fazolky a krátce orestujeme. Podlijeme troškou vody,… více o Fazolky nakyselo
* předehřát troubu na 180°C * vymazat plech a vysypat moukou Těsto: * vše smíchat a nalít na plech * nechat… více o Vitacitová buchta
Mírně osolené rybí flé opražíme na suché pánvi, až se rozpadne. Stáhneme z ohně a vmícháme 3 rozšlehané žloutky a… více o Šlehané rybí filé
Cibuli a česnek očisíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky a česnek na plátky. Vše dáme i s kořením do hrnce, svaříme a… více o Nakládané koleno
Oloupeme si brambory, které umyjeme a nakrájíme na malé kostičky, dáme do mísy. Párky nakrájíme na malé kostičky a dáme… více o Křupavé brambůrky
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa