2.8
Smícháme mouku, žloutky, cukr, kakao, olej, mléko a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho vmícháme… více o Pařížské kostky s Margotkou
Den předem: šlehačky a kaštany zahřejeme, rozpustíme a necháme 1 minutu vařit. Dáme vychladit do ledničky do druhého… více o Pařížské kostky od Lucinky
Vymažte zapékací mísu. Vyložte ji vrstvou rohlíků, nakrájených na kolečka. Na to položte žampiony, potom vrstvu jemně… více o Pařížské žampiony
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Přísady smícháme v misce, vypracujeme těsto a na pocukrovaném alobalu válíme asi 5 mm tlustou placku, na kterou… více o Roláda ze Sunarky
Smícháme hořčice a marmeládu a kuře potřeme (pokud budeme péci celé, tak i uvnitř), osolíme, opepříme. V horké troubě… více o Kuře tří hořčic
Utřeme máslo s cukrem, ušleháme sníh z bílků a střídavě s moukou, práškem do pečiva a ořechy přidáme k máslové hmotě.… více o Ořechové řezy – bílkové
Cibuli nakrájet, okurku nastrouhat a vše smíchat. Tento recept jsem dostala od kamarádky. Dělávám ho někdy místo… více o Tatarka trochu jinak
Kuřecí maso pokrájíme na kousky,pórek na kolečka dáme do misky,osolíme,posypeme kari,zakápneme cca 2 lžícemi oleje a… více o Kuře MACO
Vejce a cukr vyšleháme, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a ořechy. Nalijeme na plech, do kterého vložíme… více o Ořechové kostky
Dáme vařit těstoviny. Po dobu varu těstovin si nakrájíme nadrobno cibulku, přidáme do špenátu a připravíme si vejce,… více o Těstoviny s křenovo-špenátovou omáčkou
Jednoduchá a velice rychlá příprava houskových knedlíků, kde nehrozí, že je rozvaříte, když se budou dělat o pět minut… více o Jednoduché houskové knedlíky
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme n malé kostičky, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce tatarky a namačkáme česnek. Vše… více o Kuřecí na tatarce
cibulka-orestovat na másle a oleji. kapusta-nakrájet- do cedníku a spařit pod horkou vodou. Na cibuli mleté maso;… více o Kapusta s mletým
Zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme je, promneme, promícháme s nastrouhanou mrkví a křenem a necháme chvíli… více o Zelný salát s mrkví a křenem
Listové těsto rozkrojíme na dvě půlky a rozválíme. Potřeme hořčicí, kečupem nebo cikánskou omáčkou, ale ne až na okraje… více o Závin z listového těsta na slano