3
Těsto zpracujeme dohladka a dáme uležet do chladu. Připravíme si formičku ve tvaru rohlíčku, pomoučíme ji uvnitř v… více o Pařížské rohlíčky
Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,… více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme… více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Z bílků ušleháme sníh a zašleháváme po částech cukr do velmi tuhého sněhu. Pak na nejmenší stupeň šlehače zašleháme… více o Piškotová roláda pro začátečnice
Nejprve žloutky oddělíme od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny.… více o Koňaková bábovka
Nakrájíme lilek na kostičky, nasolíme a necháme vypotit. Poté ho opláchneme vodou a důkladně osušíme. Rajčata spaříme,… více o Ratatouille
Plátky lasagní spaříme v osolené vodě, ne úplně doměkka! Poté vhodíme do mísy se studenou vodou. Do zapékací mísy… více o Lasagne Bolognese
Zeleninu si předem připravíme nakrájenou na větší kostky. Nebát se a nechat skutečně větší kusy, protože na flexi… více o Grilovaná zelenina na špízu
Smíchat všechny ingredience, ideálně šlehat či mixovat. Vymazat a vysypat plech, nalít do něj těsto a dát péct do… více o Maminčin perník
Nejdříve připravíme palačinky, které naplníme ochuceným špenátem, zabalíme je a přehneme napůl. Poté je naskládáme do… více o Zapečené palačinky se sýrem
Vezmeme si středně velkou mísu, nalejeme do ní smetanu nebo šlehačku a metličkou vyšleháme, dále jemně vmícháme tvaroh,… více o Nepečený osvěžující tvarohový dort
Jako první si vyšlehejte vejce s cukrem do pěny a přidejte olej a bílý jogurt. Postupně přisypávejte hladkou mouku… více o Hruškové muffiny se sušenými švestkami
Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme,… více o Americké hovězí
Plátky masa po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným nebo rozetřeným česnekem. Dno pekáčku… více o Česneková krkovička na houbách
Všechny ingredience společně promícháme. Do této marinády vložíme na několik hodin maso (výběr dle vlastní chuti) a… více o Marináda na maso