
3.43
Párek můžeme ohřát na pánvi, ale lepší je v mikrovlnce. Rohlík dáme do mikrovlnky (na chvilku), aby byl taky ohřátý,… více o Párek v rohlíku (trochu jinak)
Rohlíky rozkrájíme na menší kusy, namočíme do vody a nasáté dobře vymačkáme. Na desce smísíme těsto z rohlíků, mouky,… více o Pirohy z rohlíků
Na páře ušleháme bílky a cukr. Pak přidáme opatrně mleté ořechy a nakonec i 2 rohlíky nakrájené na kostičky. Lžičkou… více o Pusinky z rohlíků
Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Výborná zeleninová směs v podobě leča je vyhledávanou chalupářskou delikatesou. Dopřát si ji… Celý článek
Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Těsto na makovník připravíme dle návodu na obalu. Na druhé těsto si do mísy vložíme 3 žloutky, odvážený krupicový… více o DUO řezy
Vypracujeme klasické kynuté těsto, přikryjeme a necháme vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na poloviny. Vyválíme… více o Jablkový koláč z kynutého těsta
Třeme tuk, přidáváme střídavě cukr a žloutek, část mouky, mléko, šťávu a kůru z citronu a nakonec vmícháme zbytek mouky… více o Koláč s čerstvým ovocem – rebarbora, rybíz
Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a… více o Pivovarské tajemství
Mouku smícháme s práškem do pečiva, přidáme cukr, žloutky, kakao, vodu a nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků.… více o Řezy se šlehačkou a pudinkem
Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec
Na másle a oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme oloupané na kostičky nakrájené klobásy nebo párky a také… více o Čočková polévka s paprikovou klobásou
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu… více o Čína z vepřového masa
podle chuti : jablka, hrušky, jahody, hrozinky Rýži pomalu uvařit v osoleném mléku. Máslo a cukru smíchat, přidat… více o Ryžový nákyp
Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky,které osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté maso osmahneme do… více o Dušená hovězí kližka
Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne… více o Luxusni svickova
Prošlehejte mascarpone, citronovou šťávu i kůru, přidejte parmazán a osolte i opepřete. Nechte omáčku odpočinout při… více o Těstoviny s omáčkou z mascarpone a citronu