Květákový mozeček Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej,… více o Květákový mozeček
Květák na mozeček Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté jej… více o Květák na mozeček
Grilované brambory s patizonem Uvaříme brambory ve slupce, krájíme na 1/2 a ochutíme bylinkami a gril. kořením, opečeme na gril. pánvi s olivovým… více o Grilované brambory s patizonem
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril… Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové… Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou… Výborná zeleninová směs v podobě leča je vyhledávanou chalupářskou delikatesou. Dopřát si ji… Celý článek
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Bramboracka II. Brambory a zeleninu proplachneme studenou vodou,nakrajime a varime v osolene horke vode s kminem. Zahustime jiskou… více o Bramboracka II.
Čokoládový Baileys Žloutky utřeme s pískovým a vanilkovým cukrem. Čokoládu rozlámeme do poloviny smetany a rozvaříme ji. Doplníme zbylou… více o Čokoládový Baileys
Pomazánka z tuňáka Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další… více o Pomazánka z tuňáka
Ryba se salsou Cibulky s natí a petržel pokrájíme dáme do ponorného mixéru, z půlky citrónu vymačkáme šťávu, přidáme hořčici, jogurt,… více o Ryba se salsou
Zelená omáčka Slaninu nakrájíme na kostičky, česnek na kousky a pórek na kolečka. Rozehřejeme olivový olej a vhodíme na něj slaninu.… více o Zelená omáčka
Vepřové plátky v cikánské omáčce Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmažíme nadrobno nakrájenou… více o Vepřové plátky v cikánské omáčce
Párty motanice s olivami V mléku uděláme kvásek ze lžičky cukru a lžičky hladké mouky, smícháme obě mouky hladkou bílou a hladkou kukuřičnou s… více o Párty motanice s olivami
Tvarohové brambory – zapečené Oloupané brambory uvaříme a nakrájíme je na slabší plátky. Tvaroh rozšleháme s olejem dohladka, osolíme a přidáme… více o Tvarohové brambory – zapečené
Superzdravé furtožerky Banán vidličkou rozšmelcuju, přidám mlíčko a vločky. Stane se z toho lepivá hmota, ze které pak pomocí lžičky tvaruju… více o Superzdravé furtožerky
Estonský kringel Z uvedených surovin zpracujeme těsto, ručně nebo v pekárně, a necháme nakynout. Cukr smícháme se skořicí a změklým… více o Estonský kringel
Knedlíčky do polévky – vynikající Na oleji zpěníme úplně nadrobno nakrájenou cibulku, k ní pak přidáme lžíci polohrubé mouky a ještě chvíli necháme na… více o Knedlíčky do polévky – vynikající
Základní kynuté těsto Ze 4 lžic vlažného mléka, cukru, 1 lžice mouky a rozdrobeného droždí připravte řídký kvásek a nechte ho na teplém místě… více o Základní kynuté těsto