Květákový mozeček Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej,… více o Květákový mozeček
Květák na mozeček Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté jej… více o Květák na mozeček
Grilované brambory s patizonem Uvaříme brambory ve slupce, krájíme na 1/2 a ochutíme bylinkami a gril. kořením, opečeme na gril. pánvi s olivovým… více o Grilované brambory s patizonem
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních… Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a… Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách +… Houby jsou v Česku doslova fenomén. Každoročně se na ně těšíme, vyrážíme s košíky do lesa a… Celý článek
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho! Cinnamon Rolls nebo skořiové šneky. Říkejte jim, jak chcete. Recept na ně objevíte v… Celý článek
Koláč z křehkého těsta Máslo utřeme do pěny a zašleháme do něj vejce, cukr a koření. Mouku smícháme s mandlemi a smícháme s utřenou hmotou.… více o Koláč z křehkého těsta
Celožitný tmavý chléb Meltu necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Kvásek odměřujeme zamíchaný, aby v něm nebyly bubliny. Do domácí… více o Celožitný tmavý chléb
Ďábelské tousty Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo,… více o Ďábelské tousty
Jogurt k večeři – rychlý a dietní Rajče spříme, oloupeme a posekáme, okurku nastrouháme, česnek prolisujeme. Vmícháme do jogurtu, přidáme nasekaný kopr.… více o Jogurt k večeři – rychlý a dietní
Vepřové maso na pivu Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou.… více o Vepřové maso na pivu
Carbonara špagety z pravé Itálie Na pánev s trochou oleje vhodíme nakrájenou slaninu na nudličky, opečeme do křupava, zvlášť smícháme žloutky s… více o Carbonara špagety z pravé Itálie
Vegetariánský boršč speciál Ve vroucí osolené vodě uvař nakrájenou zelenimu s kořením do poloměkka.pak vlij rajčatovou štávu , šlehačku a na… více o Vegetariánský boršč speciál
Kuřecí paličky na rajčatové omáčce Dno pekáče vymažeme sádlem, posypeme na jemno nakrájenou cibulí s česnekem, dále rajčaty na měsíčky. Vše zlehka… více o Kuřecí paličky na rajčatové omáčce
Těstovinový salát Uvaříme těstoviny, mezitim nakrajíme zeleninu, poté zcedíme a necháme vychladnout. Dále maso nakrajíme na nudličky a… více o Těstovinový salát
Salát z červené řepy Červenou řepu uvaříme ve slupce doměkka. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme. Přidáme prolisovaný česnek a… více o Salát z červené řepy
Španělské ptáčky po studentsku * cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme * maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř) * maso zlehka orestujeme… více o Španělské ptáčky po studentsku
Polévka z kuřecích uzených stehen Připravte si mísu. Do mísy přidejte 2 balíčky čínských nudlí. Přidejte 1 lžičku chilli, 2 lžíce tatarské omáčky, 2… více o Polévka z kuřecích uzených stehen