
2.9
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso vedle… více o Krkovice na pivě
Nakrájejte a připravte si všechny ingredience. Vymažte si mísu olejem a skládejte na sebe rovnoměrně všechny… více o Krkovice na šlehačce
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici. Ingredience dobře promícháme a… více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu
Meteorologové předpovídají, že se vrací vlna veder. A v takovém počasí možná oceníte k jídlu… Celý článek
Cuketa je úžasná a všestranná zelenina, kterou je navíc velmi snadné si vypěstovat na vlastní… Celý článek
Grilovací sezóna je konečně tady. Abyste si ji užili naplno, hodí se mít pár praktických… Celý článek
Pokud už vám docházejí nápady, jak zužitkovat cukety, máme pro vás tip. Udělejte z nich… Celý článek
Nejprve uvaříme vejce natvrdo, které poté rozkrojíme na čtvrtky. Poté naklepeme kuřecí prsa na asi 1 cm vysoké plátky,… více o Pastýřská kapsa s gulášovou omáčkou a rýží
Z kvasnic, cukru, mléka a mouky zaděláme těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí vyválíme na plech. Troubu… více o Tvarohový koláč s oříšky
Na trošce oleje orestujeme lehce osolená, na kousky nakrájená kuřecí prsa, která jsme obalili v mouce. Přilijeme… více o Kuřecí kousky s olivami
Veškeré ingredience smícháme na kaši hustou asi jako jogurt. Kuřecí prsa nakrájíme na malé čtverečky (kousky),… více o Rošťáci
1. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě. Vodu slijte a brambory nechte vychladnout. Pak je oloupejte a pomocí… více o Krkonošský bramborový toč s klobásou
Všechny přísady dobře prošleháme a těsto vlejeme do vymazané bábovkové formy. Pokud chceme bábovku mramorovou,… více o Hrnková bábovka s olejem
Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme na drobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme… více o Dušené červené zelí
Oloupaný česnek (1 - 2 stroužky ) jemně rozdrtíme a na olivovém oleji krátce osmahneme tak, aby nezhořkl, pak česnek… více o Hustá rajčatová polévka
Vejce ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a medem, přilijeme rozpuštěný tuk a mléko. Do této směsi vmícháme… více o Cuketový perník
Uvedené ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí, cibuli po zaznění signálu. Pekárnu nastavíme na program 1… více o Chléb z domácí pekárny
Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Do většího hrnce s poklicí, která dobře těsní, nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se šťávou a… více o Bleskový třepací dort