2.89
Játra nakrájíme na větší kousky, opepříme. Vložíme do pekáče, opepříme, podlejeme olejem (sádlem a pod.) a pečeme asi… více o Játra na jablkách
Oloupanou a očištěnou cuketu nakrájíme na kostky. Kostky vložíme do zapékací mísy, osolíme, pokapeme olejem. Pečeme v… více o Cuketa na medu
Osmahneme cibulku a rozpustíme v ní máslo. Poté přidáme med a citron. Když vše začne pěnit, tak vložíme kuřecí prsa a… více o Prsa na medu
Bez voňavých perníčků by snad ani nebyly Vánoce! Patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví a… Celý článek
Mandarinky patří k nejoblíbenějším zimním plodům, ale najít opravdu sladký a šťavnatý kousek,… Celý článek
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
Z mléka a krupičky uvaříme hodně hustou kaši (hustota "hrnec na vyhození"), necháme vychladnout. Dáme na vál, přidáme 1… více o Jednoduché ovocné knedlíky
Prsíčka naklepeme, osolíme a opepříme. Položíme (každý zvlášť) na alobal. Dáme sýr, slaninu, cibuli a kousek másla,… více o Kuře v alobalu
Romadúr rozmačkáme vidličkou, přidáme máslo a žloutek, utřeme na hladký krém, mícháme najemno nakrájenou cibuli, jogurt… více o Pomazánka z romaduru
Jemně namleté maandle smícháme spolu s moučkovým cukrem a s bílky. Propracujeme s toho těsto!! Potom těsto rozdělíme na… více o Hříbky
Postup Tvaroh, máslo a vajíčka dobře prošleháme a přidáme mouku. Uhněteme těsto a necháme 10 minut odpočinout. … více o Tvarohové knedlíky z vaničky
Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření.… více o Bavorská svíčková
Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí), pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením.… více o Fazolová polévka s uzeným masem
Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a… více o Dřevorubecký kastrůlek
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti. Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se… více o Nejlepší česneková pomazánka
Zpracujeme zvlášt první i druhé těsto tak, že všechny přísady vždy smícháme dohromady. Na vymazaný plech dáme nejdříve… více o Barevné jablečné řezy
Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme… více o Pekingské maso
Do hrnce se studenou vodou dáme na růžičky rozdělený květák, 1 lžičku soli a dáme vařit. Kořenovou zeleninu oloupeme,… více o Květáková polévka s krupicí a vejci