3.18
Na oleji zpěníme 1 větší cibuli pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě,… více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
Plátky krkovičky nasolíme, opepříme, vložíme do ohnivzdorné skleněné mísy a zalijeme šlehačkou. Pečeme v troubě cca 75… více o Krkovička na smetaně
Porce slepice protkneme slaninou, osolíme a opečeme na másle a oleji. Vyjmeme, do tuku přidáme nadrobno nakrájenou… více o Slepice na smetaně
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Cibuli nakrájíme najemno, zpěníme na oleji, přidáme rozmačkaný česnek a protlak. Rajčata zalijeme horkou vodou a… více o Tuniská omáčka Shakshouka
Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme.… více o Vanilkový tvarohový krém
Na vále zpracujeme mouku, cukr, citronovou kůru, máslo a žloutky v hladké těsto, které hned vtlačujeme do formiček a… více o Žloutkové košíčky s ořechovou náplní
Ingredience na těsto vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Těsto. Po ukončení programu vykynuté těsto… více o Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
1. Do misky prosijte mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse smíchejte arašídové máslo s máslem a všemi třemi… více o Sušenky z arašídového másla
Maso omyjeme, zbavíme tučných kousků a šlach a nakrájíme na kousky. Mezitím si v misce připravíme marinádu smícháním… více o Kuřecí čína
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky (!) nakrájenou cibuli, zaprášíme… více o Bratislavské plecko pro Aničku
Měkký tvaroh smícháme s uvedeným kořením, nadrhnutým tymiánem a pivem. Důkladně rozmícháme a vložíme do sklenice.… více o Pivní sýr
Bůček uvaříme v papiňáku spolu s bobkovým listem, novým kořením, masoxem, solí a pepřem. Uvařený, ještě dost teplý… více o Studený pikantní bůček
Smícháme žervé s máslem a přidáme rozmačkaný česnek a najemno nastrouhaný sýr. Celé to zamícháme a máme hotovo. více o Pomazánka česneková se sýrem
Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců, dáme do vody s octem, aby nečernaly. Pak postrouháme křen. Všechno smícháme a dle… více o Jablečný křen