
2.8
Piškoty rozdrtíme, dobře promícháme s rozpuštěným máslem a napěchujeme do dortové formy, kterou vyložíme papírem na… více o Jahodový dort bez pečení
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Pstruha opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme a do břišní dutiny vložíme kolečka citronu. Pstruha po obou… více o Pstruh na mandlích
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Na rozpáleném oleji opečeme malé kousky krůtího masa, okořeníme a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a plátky… více o Vaječná omeleta à la Brillat-Savarin
Vepřové maso nakrájíme na menší kousky dáme do trouby na pekáček na polovinu upéct. Trochu dáme másla a vodu. Mezitím… více o Vepřové maso na pórku
Maso nakrájíme jako na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý kousek masa položíme šunku, na hranolky… více o Kuřecí závitky s nivou
Vymažeme máslem formu a posypeme kokosem nebo strouhankou. Smícháme vejce s cukrem a vše ostatní, dáme do trouby na 150… více o Jogurtová buchta
1. Oba sýry rozmačkejte vidličkou a promíchejte s máslem. 2. Přidejte cibuli, osolte, okořeňte a přidejte tolik piva,… více o Pomazánka Obatzda
Okurku, rajčátka, papriky, olivy nakrájíme na kostičky a přidáme jemně nasekanou cibulku a bazalku. Vše promícháme. … více o Osvěžující zeleninový salát
1. Polotovar gnocchi dáme vařit podle návodu. 2. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a osmahneme na pánvičce.… více o Gnocchi s kuřecím masem a špenátovou omáčkou
Uvedené ingredience nasypeme do mísy, zamícháme, část této zamíchané náplně nalijeme do formy, druhou část si necháme a… více o Rychlá chutná bábovka
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě. Máslem vymažeme plech, rozložíme… více o Okoun po italsku
Maso nakrájíme na malé kostičky, dle chuti okořeníme, zprudka opečeme na olivovém oleji. Vyjmeme a necháme na ubrousku… více o Letní lehká véča
Při teplotě 200 stupňů necháme v troubě na 20 minut opéct hovězí kosti. Na dně hrnce do tmava opečeme rozpůlenou cibuli… více o Hovězí vývar
Žampiony a cibuli nakrájime a osmažíme na másle. Přidáme vejce, opepříme, osolíme a přidáme nastrouhaný tvrdý sýr a… více o Žampionové tousty