
3
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem.… více o Pekingské maso II.
Recept mám od své zesnulé tety. Maso je jedinečné, měkoučké a šťavnaté. Plecko si nakrájíme na větší kousky, naklepeme … více o Tetino maso
Do masa nařízneme nožem několik otvorů a vyplníme je párky. Do dalších otvorů zasuneme na nudličky nakrájenou slaninu,… více o OKATÉ MASO
Pamela Anderson není jen herečka a ikona devadesátých let. I když v poslední době přitáhla… Celý článek
Sezóna dýní je v plném proudu! Za pár korun je seženete nejen na trhu, ale i v každém… Celý článek
Květák je zelenina, která rozhodně umí překvapit. Už jste ho zkusili upéct v troubě? Je rychle… Celý článek
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne, které má dodat energii a pozvednout… Celý článek
Očištěná a oloupaná jablka nakrájíme na plátky, podlijeme vodou a podusíme na másle, do kterého přidáme cukr. Vejce… více o Omeleta s jablky
Rohlíky nakrájíme na kolečka a skládáme do misky z varného skla (vymaštěné a vysypané strouhankou), posypeme na kolečka… více o Pórková žemlovka
Listové těsto vyválíme na sílu 3 mm. Z ořechů, cukru, piškotů, medu, citronové kůry, rumu, skořice a mléka uděláme… více o Salcburské rohlíčky
vyšelháme vejce, vanilku, mléko přidáme mouku, rozpuštěné máslo, nasekanou čokoládu, maliny opatrně zamícháme pečeme… více o Muffiny s bílou čokoládou
Nakrájíme šunku a papriky na kostky, chilli papričku nakrájíme na malé kousky. Sušené houby dáme do hrnku a zalijeme… více o Špagety z pánve
Těsto dáme do domácí pekárny vykynout. Poté vykynuté těsto na vále rozdělíme na 24 bochánků a necháme ještě 20 minut… více o Jihlavský koláč
1. Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. 2. Naplníme… více o Bůček dva v jednom
Máslo rozpustíme v hrnci a přidáma olej, orestujeme játra, přidáme pórek a zlehka orestujeme, zalejeme vodou a přidáme… více o Játra s pórkem
Do prosáté mouky zamícháme sůl, cukr, vlijeme vlažné mléko a rozpuštěný tuk a žloutky. Rozdrobíme droždí a necháme je… více o Valašské frgály
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do… více o Vanilkovo-čokoládový dort
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutily. Takto připravené řízky z… více o Hořčicové řízky
Dužinu dýně nakrájíme na kostky, pórek na kolečka, rajčata na čtvrtky, celer nakrájíme nadrobno. Vše dáme do hrnce,… více o Dýně zdravě i chutně