
2.88
Olejem pomazané, osolené a opepřené maso položíme na plech a podlijeme vodou. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů.… více o Jarní steaky
Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Víno smícháme s cukrem a svaříme (v mikrovlnce). Do vařícího vína nasypeme pepř a necháme vychladnout. Pak vmícháme do… více o Pepřová omáčka
Když se řekne dort zdobený houbami, představíte si asi moučník pro vášnivého houbaře. Dorty… Celý článek
Šípkové keře jsou právě teď obsypané červenými plody. Děti z nich vyrábějí korálky nebo různé… Celý článek
Podzim je bohatý na plody mnoha tvarů a barev, které nemusíte využít jen při vaření, pečení,… Celý článek
Jemná květinová vůně, čistý zelený čaj a promyšlená výroba dělají z jasmínového čaje… Celý článek
Bílky vyšleháme se špetkou soli, zašleháme cukr a přidáváme žloutky a vodu, vyšleháme tuhou pěnu, do které po troše… více o Banánové řezy s margotkou
Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 papriky smetanu, poté do papriky vložíme feferonky, pak… více o Papriky plněné pikantní pastou
Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na plátky. Marinujeme v oleji s pepřem a bylinkovou solí nejméně jednu hodinu. … více o Výborné špízy
Z uvedených ingrediencí uděláme těsto. Používám tvaroh v kostce (ne ve vaničce). Ze dvou tvarohů uděláme až 30… více o Tvarohové knedlíky – rychlé, jednoduché, výborné
nalejeme vodu do džbánu,přidáme do vody citronovou štávu,potom přidáme citronový sirup a cukr, a rozmícháme a,můžeme… více o Citronová štáva
Všecny suroviny smícháme, rozetřeme na plech, poklademe švestkami, může být i jiné ovoce - dobrý je rybíz. Posypeme… více o Bleskový švestkový koláč
Ředvičky nahrubo nastrouhejte, dejte do cedníku a prosolte. Nechcejte cca 20 minut - ředkvička uvolní přebytečnou… více o Ředkvičková pomazánka podle Moniky
Klobásu umeleme na masovém strojku. Tavený sýr utřeme s máslem dohladka, přidáme klobásu a česnek utřený se solí. Vše… více o Čabajková pomazánka
Nastavení pekárny: Program Těsto Lze použít na cokoli sladkého.Těsto je moc dobré a nelepí se více o Kynuté těsto pro pekárnu
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré… více o Noky v rajčatové omáčce
V hrnci si na lžíci oleje necháme rozpustit máslo, které zaprášíme moukou a za stálého míchání usmažíme světlou jíšku.… více o Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Brambory nastrouháme na jemno a slijeme přebytečnou šťávu, přistrouháme ementál, cibuli a celer, rozklepneme vejce a… více o Bramboráky sváteční