2.88
Olejem pomazané, osolené a opepřené maso položíme na plech a podlijeme vodou. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů.… více o Jarní steaky
Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Víno smícháme s cukrem a svaříme (v mikrovlnce). Do vařícího vína nasypeme pepř a necháme vychladnout. Pak vmícháme do… více o Pepřová omáčka
Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
Tuk ušleháme s cukrem a solí, přidáme vajíčka jedno po druhém. Mouku smícháme s ovesnými vločkami a práškem do pečiva… více o Ovocné muffiny
Maso naklepeme a naložíme jej do směsi kari koření a jogurtu. Paprikové brambůrky rozdrtíme na jemno a naložené maso v… více o Kari maso v brambůrkách
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a namočíme do vody s citronovou štávou. Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí… více o Kuře na kari s jablky
Na sádle zpěníme nasekanou cibulku, ke ktereé přikrájíme anglickou slaninu. Současně si dáme vařit kysané zelí, do… více o Fleky s kysaným zelím
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso… více o Editina myslivecká svíčková
Nejdříve uděláme náplň. Oloupeme jablka a nakrájíme je na menší kousky nebo plátky. Do hrnce dáme menší kousek či lžíci… více o Levný práškový závin
V misce smícháme ingredience dohromady. Osolíme a opepříme. V ledničce vydrží 3 dny. více o Krémový dresink z podmáslí
Na dvou lžících másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme žlutou jíšku. Zalijeme ji vývarem… více o Okurková omáčka
Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Já prostě všechno zamíchám drátěnou kvedlačkou a nechám v teple pod… více o Hrníčkové lívance
Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou,… více o Rychlý celozrnný špaldový chléb
1. V míse smíchejte mouku se solí s máslem. Máslo zapracujte rukama do mouky, přidejte 50 ml vody a vypracujte těsto. … více o Quiche lorraine
Kuřecí prsa nakrájejte na plátky, aby se při smažení rovnoměrně propekla. Ty pak ještě lehce nakrojte a vmasírujte do… více o Korunovační kuřecí salát