3.14
Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou… více o Dřevorubecký kastrůlek
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Na rozehřátém másle dozlatova opečeme plátky žampionů, přidáme kolečka cibule,… více o Pestrý těstovinový salát
Z přísad kromě kapusty vymícháme hmotu. Kapustu spaříme a necháme pak vychladnout. Poté s ní vyložíme formu na dort a… více o Masový dort
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
kralika rozsekame na porce. Doprostred pekace polozime kachnu okolo nasklademe porce kralika, pridame nakrajenou cibuli… více o Kachna pecena s kralikem
Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na… více o Indická kuřecí stehna
Brambory a zeleninu proplachneme studenou vodou,nakrajime a varime v osolene horke vode s kminem. Zahustime jiskou… více o Bramboracka II.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na… více o Sádlovníky z vepřového sádla
V míse mouku s tukem rukou rozemneme na žmolenku a do ní vlijeme žloutky rozmíchané s vodou a octem. Rukou v míse… více o Listový závin bez překládání
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,… více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Kuřecí řízky pokrájíme na kostičky a smícháme s nastrouhanou nivou (lepší najemno, ale záleží na Vás). Tuto směs… více o Vynikající a rychlé kuřecí placičky s nivou
Nejprve začneme kváskem - do 2 lžic mléka dáme lžičku cukru a rozdrobíme droždí, necháme vzejít. Mezitím si ohřejeme… více o Chléb „Šumava“
Plátky masa naklepeme, osolíme, omočíme v těstíčku (mouku rozšleháme s vejcem, mlékem a solí) a osmažíme na rozehřátém… více o Vepřové řízky v těstíčku zapečené se sýrem
Všechny ingredience na drobenku promneme mezi prsty a vytvoříme tak drobenku. Plech vyložíme pečícím papírem a větší… více o Rychlý drobenkový koláč s jablky a skořicí
1. 4 ks sklenic 0,7 l naplníme okurkami překrojenými na poloviny, proložíme koprem a nakrájenými cuketkami. 2. Hodně… více o Celoroční kvašáky
Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12… více o Bůčková roláda VII.