
2
Každý plátek masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a naplníme plátkem šunky a sýru. Přehneme a okraje… více o Drůbeží kapsička
Vejce rozmícháme s moukou, špetkou soli a postupně za stálého míchání přiléváme mléko, až získáme hustou směs. Formu na… více o Drůbeží cihla
Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 0,5 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou). Oloupaná jablka nakrájíme na 1 cm… více o Zámecká drůbeží játra
Štrúdl, nebo cheesecake? A co takhle obojí najednou! Viki Lipovčanová, kterou si mnozí jistě… Celý článek
Konečně na mnoha místech rostou houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší renomé… Celý článek
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Omyté špalíčky zbavíme kůže a naložíme do podmáslí (potopit bez milosti) - nejlépe na noc. Potom smícháme všechny… více o Nožičky v podmáslí
Vše smícháme dohromady, mléko dávám až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře nalévá… více o Perník pro začátečnice
Z uvedených přísad upečeme korpus, necháme vychladnout a rozkrojíme. Piškoty namočíme v převařené vychladlé šlehačce… více o Piškotový dort s ořechovou náplní
Z ořechů, vejce a rumu vypracujeme těsto, kterým plníme formičku na úlky vysypanou moučkovým cukrem. Druhým koncem… více o Včelí úlky
Z uvedených ingrediencí uděláme těsto. Používám tvaroh v kostce (ne ve vaničce). Ze dvou tvarohů uděláme až 30… více o Tvarohové knedlíky – rychlé, jednoduché, výborné
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Napřed zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté. Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet… více o Medové perníčky
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme ho, opepříme ho a přidáme kmín. Maso osmahneme na oleji (může se přidat i cibule,… více o Vepřové s mrkví
Zakysanú smotanu a smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovým cukrom. Používam iba dva balíčky vanilkového cukru -… více o Smotanová torta
Brambory uvařte i se slupkou doměkka. Vejce vařte v osolené vodě 7 minut. Poté vše slijte a vychladlé oloupejte a… více o Bramborový salát s vejci
Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte… více o "Červené" kuře
Změklé máslo umícháme s vejci, přidáme tvaroh, sůl, zahustíme moukou a zapracujeme do hladkého těsta. Uválíme na… více o Švestkové knedlíky z tvarohového těsta