
2.83
Plátky masa jemně rozklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme dle chuti např. grilovacím kořením a česnekem a poklademe na… více o Zapečené kuře s nivou
Na rozpáleném oleji do měkka osmažíme maso nakrájené na kousíčky. Opepříme, přidáme nastrouhanou nivu a roztavíme.… více o Pikantní kuřecí s nivou
Maso očistíme, naporcujeme na menší díly, i stehna rozdělíme na vrchní a spodní část, osolíme. Na rozpuštěném másle s… více o Pikantní kuře na zelí
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Řízky nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance (lehce), v rozšlehaných vajíčkách, znovu ve… více o Obrácené řízky se skvělým sosíkem
Pokud máme korpus po domácku upečený, uříznene z něj slabou horní vrstvu, v případě kupovaného dělat nemusíme. Namažeme… více o Kubánský dort
Z citrusů vykrájíme filety (okrájíme kůru a vyřežeme úhledné plátky). Do vyšlehané šlehačky lehce vmícháme majonézu,… více o Koktejl à la krevetáno
1) Zelí nadrobno nakrájíme (nejlépe nasekáme v sekáčku) a stejně i cibuli. Přidáme ostatní ingredience a umícháme těsto… více o Buchta ze zelí
Žloutky, cukr a likér společně ušleháme do pěny. Zpočátku je to řídké, ale asi za 10 minut hmota lehce zhoustne a… více o Bábovka likérovka
Všechn suroviny na těsto smíchám a vpravím do vymaštěné a vysypané nádoby. Nahoru nasypu posýpku z cukru a kokosu. Peču… více o Kokosová placka
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící… více o Rybízový koláč s tvarohem
Doporučuji si nejdříve připravit a nakrájet suroviny. Připravíme hlubší pánev, do pánve nalijeme olej. Nakrájíme… více o Mexická směs do tortily
Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě s citronovou šťávou doměkka. Nejlépe na skus. Poté scedíme, necháme vychladnout a… více o Celerový salát – zdravě a chutně
Omládek: droždí smíchame s vodou, necháme chvilku odstát. Mouku nasypeme přes síto do velké mísy, přidáme rozpuštěné… více o Adrijská Ciabatta
Čočku uvaříme. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm osmažíme tofu, které pak odložíme stranou. Na pánev dáme na plátky… více o Červená čočka s cuketou a tofu
Vypracujeme těsto, vyválíme a vykrajujeme kolečka. Upečeme, necháme vychladnout, potřeme náplní a přiklopíme vrchním… více o Ořechové dortíčky