Nepečený banánovo-smetanový dort Do zakysané smetany vmícháme kakao a cukr, pak přidáme nastrouhanou Margotku nebo nasekanou čokoládu dle chuti a… více o Nepečený banánovo-smetanový dort
Dvoubarevný smetanový piškotový dort Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a nakonec zlehka i tuhý sníh z bílků. Těsto… více o Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Smetanový dortík Zakysané smetany smícháme s vanilkovými cukry. Smetany ke šlehání ušleháme a přidáme je k zakysaným. Lehce promícháme a… více o Smetanový dortík
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po… Rajčata jsou přímo synonymem léta. Právě v tuto dobu jsou červenější, voňavější a ještě… Celý článek
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od… Ty nejlepší věci bývají často ty nejjednodušší. A také rychlé. Stačí dát dohromady pár běžných… Celý článek
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat Sklizeň švestek je v plném proudu. Ať už máte švestky z trhu, nebo ze zahrádky, je důležité s… Celý článek
Rajcatova polevka s ryzi Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut… více o Rajcatova polevka s ryzi
Vlašská pomazánka Zeleninu necháme okapat a společně se salámem a sýrem umeleme na masovém strojku nebo rozsekáme v robotu. Vzniklou… více o Vlašská pomazánka
Crepes suzette – palačinky po… Mouku prosijte se solí do mísy, vsypte cukru. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
Rajčatová mňamka **1.možnost:** cibuli nasekame na drobno, na oleji osmahneme. Na malé kousky nakrájíme zeleninu, přidáme k cibulce,… více o Rajčatová mňamka
Teplá čokoláda Čokoládu a cukr rozpustíme do mléka a v poháru skrášlíme šlehačkou a grankem. více o Teplá čokoláda
Buchta alá medovník Suroviny na těsto smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Dáme péct do předem vyhřáté touby - 180 °C… více o Buchta alá medovník
Nejlepší horká čokoláda Vezmeme středně velký hrnec a naplníme ze 2/3 vodou. Vodu přivedeme k varu, a vložíme menší hrnec. Tím vytvoříme vodní… více o Nejlepší horká čokoláda
Čokoládový korpus Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a… více o Čokoládový korpus
Zapečená ciabatta Ciabattu rozkrojíme podélně i napůl tak, že nám vzniknou 4 kostky (nebo obdelníčky). Na každou poklademe plátek šunky,… více o Zapečená ciabatta
Vepřová roláda s nádivkou Příprava nádivky - v míse smícháme: - rohlíky na malé kostky - vlažné mléko - nadrobno nakrájený salám Gothaj -… více o Vepřová roláda s nádivkou
Vepřové na paprice orestovat do červena cibuli (sádlo, olej), přidat lžíci papriky, maso oválet v mouce a přidat do kastrolu, orestovat,… více o Vepřové na paprice
Dýňová polévka s bramborem a… Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony