
1.25
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do… více o Piškotový dort s jahodami
Z uvedených přísad upečeme korpus, necháme vychladnout a rozkrojíme. Piškoty namočíme v převařené vychladlé šlehačce… více o Piškotový dort s ořechovou náplní
Smetanu a jogurt promícháme s oběma cukry. Jednu třetinu oddělíme a přimícháme do ní kakao. Na dno formy (menší,… více o Nepečený piškotový dort
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Kousky kokosu a ananasu (množství podle chuti) prohřejeme krátce na pánvi, jogurt smícháme se lžící skořicového cukru.… více o Exotický kuskus s ovocem
Brambory nakrájíme na plátky a lehce předvaříme, plech vymažeme tukem. Pórek, šunku, tvrdý sýr nakrájíme na kostičky a… více o Královské zapékané brambory se šunkou a pórkem
Kuřecí prsa nařízneme podélně v půlce tak, že po rozevření dostaneme "knihu" - hlavně nerozříznout celé!!! Prsa osolíme… více o Kuřecí balíčky se zlatými dukátky
Celá vejce s cukrem dobře ušleháme do pěny, pak přidáváme pudinkové prášky a prášek do pečiva, a ještě prošleháme.… více o Pudinková bábovka
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek nasekáme. Přidáme další ingredience, promícháme , podle chuti přidáme… více o Troubův guláš
Ovoce nakrájíme na plátky, šlehačku ušleháme a smícháme se zakysanou smetanou a vanilkovým cukrem. Na dno pohárů dáme… více o Ovocné poháry
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme… více o Linecké pečivo se sladidlem
Vše zamíchat, nalít na vymazaný a vysypaný plech, tvarohem udělat mřížky, do kosočtverců. Do kočtverců dát ovoce-… více o Světlá prošívaná deka s ovocem
Rozetřeme droždí se 2 lžičkami cukru, přidáme ostatní ingredience. V původním receptu upozorňoval někdo na moc velké… více o Sladké houstičky
Z bílků a půlky cukru si připravíme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme se zbylým cukrem. Hmoty spojíme, vmícháme vločky,… více o Vločkové řezy s krémem
Vše smícháme a upečeme při 170 °C. Pocukrujeme nebo polejeme čoko polevou. více o Hrnkový perník
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.… více o Dědovy pikantní brambůrky