Cukrářské piškoty Bílky vyšleháme se špetkou soli do hustého sněhu a po částech do něj zašleháváme třetinu moučkového cukru. Žloutky… více o Cukrářské piškoty
Broskve s piškoty Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu. Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu napsáno… více o Broskve s piškoty
Tiramisu s piškoty Uvaříme si hrnek silné kávy a začneme vykládat formu piškoty. Lžící piškoty po celé délce polijeme vychladlou kávou. Do… více o Tiramisu s piškoty
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu Vlastní úroda je vždy potěšení. A uchovat si ji na zimu je i současným trendem. Jak si poradit… Celý článek
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační… Mražené, chlazené, loupané, neloupané, tygří, bílé… Víte, jak se vyznat v krevetách a jak je… Celý článek
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní… Polévky z rajčat, hlavně těch zralých letních, jsou doslova rajským potěšením. Mají nespočet… Celý článek
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do… Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Kakaové řezy s jablky Nachystáme si běžný hlubší plech - vymazat olejem a vysypat hrubou moukou. Troubu zapneme na 180 stupňů. Nastrouháme si… více o Kakaové řezy s jablky
Kuličky pro návštěvu Nejprve si připravíme kuličky. Rozmražené měšťanské maso dáme do misky. Postupně přidáme 1 vejce, 2 lžíce solamylu, sůl… více o Kuličky pro návštěvu
Řezy Margot Zahřejeme na mírném ohni a mícháme,až se všechny suroviny spojí. Čokoládu nastrouháme na hrubším struhadle,přidáme… více o Řezy Margot
Čočka nakyselo – salát Cibuli oloupeme, drobně pokrájíme a na trošce olivového oleje osmažíme. Uzené maso pokrájíme na kostičky, přidáme k… více o Čočka nakyselo – salát
Bramborové noky s dušeným kysaným… *Krovičku postranách nakrojíme, aby se při pečení nezkroutila, naklepeme, osolíme, ochutíme kmínem nebo pepřem a dáme… více o Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí
Mrkvový salát pikantní Veškeré upravené ingredience smícháme a můžeme ihned podávat. Eventuelně můžeme trochu dosladit medem. více o Mrkvový salát pikantní
Ravioli se špenátem a třemi druhy… Smícháme všechny tři druhy sýra, žloutek, pepř a pažitku. Na polovinu těstovinového plátku dáme vždy jednu lžičku… více o Ravioli se špenátem a třemi druhy sýra
Lasagne Postup Plátky lasagní musíme spařit ve vroucí osolené vodě s kapkou oleje a vhodit do studené vody s ledem, aby… více o Lasagne
Sirup z květů černého bezu Do 5ti litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes … více o Sirup z květů černého bezu
Rajská omáčka z džusu Do hrnce hodíme kousek másla a nakrájenou cibulku. Asi po dvou minutách, kdy cibulka zesklovatí, přidáme šest lžiček… více o Rajská omáčka z džusu
Bramborové knedlíky plněné uzeným… Den předem uvaříme brambory ve slupce a oloupeme je. Před přípravou je jemně nastrouháme, přidáme mouku, krupici, veje,… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Malinový krém na makrónky Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy… více o Malinový krém na makrónky