3.07
Kysané zelí vysypeme ze sáčku, slijeme, necháme odkapat, ale neproplachujeme. Dáme do mísy a přidáme nadrobno… více o Salát z kysaného zelí
Ze zelí vymačkáme šťávu a překrájíme ho. Šalotku nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, rozpůlíme, vykrojíme stopky a… více o Salát z kysaného zelí
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.… více o Květákové placky se žampiony
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Stejně jako si nedokážeme představit Vánoce bez smaženého kapra se salátem a Velikonoce bez… Celý článek
Vyhazujete často jídlo, protože vám zbyde nebo se rychle zkazí?Jen v Česku končí každý den… Celý článek
Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme… více o Buřtové jednohubky
Nejdříve rozdělte listové těsto na dvě části, jednu větší, druhou menší. Rozválejte těsto dokulata a připravte dvě… více o Španělský koláč se špenátem
Cukr, tuk a vanilkový cukr vyšleháme, přidáme postupně za šlehání vejce, nakonec vmícháme tvaroh a kůru. Višně scedíme… více o Tvarohový závin s višněmi
cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka,cuketyomyjeme,zbavíme konců a nakrájíme také na kolečka,rajčata omyjeme a… více o Francouzský zeleninový nákyp
Tuk a med rozpustíme, přidáme cukr, kakao, skořici, koření na perníky, a pak i mouku, vejce, jedlou sodu (dávám do… více o Medové perníčky III.
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega,… více o Kmínový chlebík
V míse smícháme mouku, cukr a sůl, přidáme vejce a pomalu vmícháme mléko. Přimícháme 2 lžíce rozpuštěného másla. Těsto… více o Francouzské palačinky Suzette
Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a… více o Dřevorubecký kastrůlek
1. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kmín a vaříme. 2. Až jsou brambory měkké,… více o Valašská kyselice
Kuřecí porce omyjeme, osolíme, lehce opepříme. Vložíme do pekáče lehce vymazaného olejem (cca 1 lžíce) a zakryté dáme… více o Werichovo kuře
Veškeré uvedené ingredience si připravíme hodinu až dvě před samotným pečením, aby získaly pokojovou teplotu. … více o Cheesecake čokoládový
hlavičky odkrojíma,šunku drobně nakrájíme,nožičky ,,cibuli,vše podusíme naplníme hlavičky a pečeme v toubě 30 min… více o plněné žampiony