Grilovaný losos na chřestu s omáčkou Mornay Marináda (na lososa): Všechno kromě bylinek smícháme a přivedeme k varu. Přidáme bylinky a necháme vychladnout. Do… více o Grilovaný losos na chřestu s omáčkou Mornay
Chřestová polévka Chřest omyjeme a odkrojíme hlavičky, které si necháme na konečné ozdobení polévky. Zbylý chřest vložíme do horkého… více o Chřestová polévka
Polévka podle Monči Do ještě studené vody dáme bujón. Jakmile voda začne vařit, přidáme polévkové koření a mrkev. Až bude mrkev hotová,… více o Polévka podle Monči
9 tipů, jak vařit a péct bez lepku: Vsaďte na kukuřičnou… Základní praktické tipy pro bezlepkové vaření by neměly zajímat jen celiaky nebo lidi, kteří z… Celý článek
Chudá jídla našich předků: 5 českých receptů, které jste možná… Připravte si k obědu nebo k večeři jídla, která si s oblibou dávali naši předkové. Tradiční a… Celý článek
Ketodieta a vše, co o ní potřebujete vědět: Seznam povolených a… Ketodieta si v posledních letech získala velkou oblibu. Je totiž účinná, výsledky jsou rychle… Celý článek
Od pondělí do pátku: Bleskové večeře, které budete mít do 30… V dnešní uspěchané době je někdy těžké skloubit pracovní a osobní život a přitom stále jíst… Celý článek
Bílkový beránek Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě zašleháme. Pak přidáme mouku (2 lžíce mouky dáme stranou) střídavě s… více o Bílkový beránek
Makovec se švestkami Suroviny na těsto vymícháme do hladkého těsta, které nalijeme na vymazaný, vysypaný plech,na těsto nasypeme švestky,… více o Makovec se švestkami
Zapékané flíčky s jablky Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
Bori-bori – kukuřičné karbanátky Mleté maso ochutíme solí, pepřem a paprikou (kdo jak má rád), přidáme 2 vejce, kukuřici a strouhanky tolik, aby jsme… více o Bori-bori – kukuřičné karbanátky
Rumové kuličky Vše zpracovat v míse, tvořit kuličky, obalovat v krystalovém nebo perlovém cukru a nechat dva dny schnout. Těsto se… více o Rumové kuličky
Zelné placky Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nastrouháme na jemném struhadle. Zelí dáme do misky se studenou vodou… více o Zelné placky
Prsa od Mary Na rozpálený olej vložíme rozdrobené bujónové kostky, na to poskládáme kuřecí prsa, které jsme nakrájeli na malé plátky… více o Prsa od Mary
Kuřecí kuskus Kus kus si uvaříme podle návodu. Kuřecí nebo krútí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky,osolime … více o Kuřecí kuskus
Mikulovské žebírko Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na části sádla. Na druhé části sádla zpěníme… více o Mikulovské žebírko
Bučánek pečený bůček se opatla paprikou cesnekem a grilovacim korenim. Zabalit do alobylu a dat do lednicky. více o Bučánek
Domácí tatarský biftek Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako… více o Domácí tatarský biftek
Bagety s tuňákovou pomazánkou TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme… více o Bagety s tuňákovou pomazánkou