
3.22
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a chvíli podusíme. Pak přidáme papriku, zalijeme vodou,… více o Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Hlívu očistíme a pokrájíme na proužky. V hrnci rozpálíme lžíci sádla a asi 5 minut na něm hlívu restujeme. Zalijeme… více o Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné
Hlívu zbavíme tuhých třeňů a nakrájíme na nudličky. Podusíme ji na sádle, osolíme a sejmeme z plamene asi na 5 minut.… více o Dršťková polévka z hlívy
Snadné, chutné a levné, takové jsou recepty z brambor, které si můžete dopřát k obědu i večeři… Celý článek
Podzimní dny s sebou přinášejí chladnější večery, ve kterých přijdou vhod teplé a vydatné… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Spousta lidí dělá kompot ze švestek, jablek nebo hrušek, ale zkusili jste někdy připravit… Celý článek
Flíčky uvaříme dle návodu na obalu a přecedíme. Na sádle osmažíme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky uzeného… více o Moravské flíčky
Kuřecí prsa rozkrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme polovinou hermelínu, přeložíme a upevníme párátkem.… více o Kuřecí prsa plněná hermelínem
Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na… více o Tvarohové řezy po sté
Uvaříme pudink s osladíme ho. Tvaroh dáme do ubrousku, abychom ho zbavili trochu tekutiny. Do tvarohu ručně vmícháme… více o Veselá prošívaná deka
Cizrnu je potřeba nechat 12 hodin odmočit a pak se dá vařit doměkka. Zatímco vaří, nakrájíme na kostičky šunku a… více o Jednoduchý cizrnový salát
Dejte vařit oloupané brambory. Kuřecí prsa lehce naklepejte, osolte a opepřete. V hlubší pánvi je na 1 lžíci olivového… více o Meruňkové kuře
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Nejprve si připravíme krém: smetanu se ztužovačem ušleháme do tuha, přidáme cukry a opatrně vmícháme zakysané smetany. … více o Banánová kopule
**1.** Do mísy prosejte mouku (z hladké budou buchty jemnější, z hruběji mleté nadýchanější) se solí. Uprostřed… více o Povidlové buchty
Nakrájený pórek a brambory uvaříme v menším množství vody do měkka. Rozmixujeme, naředíme vodou na požadovanou hustotu… více o Krémová pórková polévka
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
Ve větší míse smícháme všechny přísady a těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný pekáč (můžeme dát i do bábovkové… více o Nejlepší makovec