
2.94
Očištěné a osušené porce králíka potřeme česnekem utřeným se solí. Dno kastrolu nebo pekáčku s nepřilnavým povrchem… více o Králík na česneku
Maso nakrájíme na plátky, které ze stran nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme a opepříme. Na olej dáme… více o Vepřové na česneku
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran.… více o Hovězí jen na česneku
Pokrmy z jednoho hrnce patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou snadné na přípravu a uvařit je… Celý článek
Možná jste si mysleli, že s červnovými jahodami je sezona samosběru u konce. Naopak! Léto… Celý článek
Princezna Diana byla ikonou, nejen pokud jde o styl oblékání. Pro ty, kteří si zakládají na… Celý článek
Lečo patří mezi nejoblíbenější letní jídla. My Češi ho máme rádi pěkně zahuštěné a zjemnělé… Celý článek
Broskve nakrájíme na kostičky a hodíme do kastrolu. Vedle smícháme pudink s vodou (stejně vody jako je na obalu… více o Broskve s piškoty
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout.… více o Harlekýnský chlebíček
Utřeme 5 žloutků se 170 g cukru, přidáme polohrubou mouku, kakao a sníh z 5-ti bílků. Těsto dáme do dortové formy a… více o Sladká pohádka
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu… více o Rychlá omáčka na těstoviny
Zakysané smetany smícháme s vanilkovými cukry. Smetany ke šlehání ušleháme a přidáme je k zakysaným. Lehce promícháme a… více o Smetanový dortík
Oloupeme brambory, nové stačí očistit, podélně nakrájíme na měsíčky (osminy) a dáme vařit do mírně osolené vody.… více o Zbylé kuře
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku… více o Bramboláda se zbytky kuřete
do pekacku vrstvime na kolecka nakrajenou cibuli, syrove na kolecka nakrajene brambory, osolime, naklepane osolene a… více o Zapečené kotlety
Ryby oškrábeme (nebo stáhneme), vykucháme a vyčistíme, pořádně nasolíme a dáme do chladu. Sůl je nutná pro zpevnění… více o Rybí salát
Troubu předehřejte na 170 °C. Ve velké míse smíchejte vejce s cukrem, mandlemi a kůrou, moukou nebo strouhankou na… více o Královský koláč z Motrilu
Brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky a ty ještě napůl, dáme do mísy. Pohanku… více o Pohankové brambory
Máslo, cukr a vejce vyšleháme, přidáme kakao a zasypeme moukou s práškem do pečiva a vypracujeme ručně těsto.… více o Tvarohová kuličková buchta