
3.25
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Vmícháme mouku a lehce osolíme. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme… více o Luxusní pomerančový dort
Vejce ušleháme s oběma cukry do husté pěny. Postupně přidáváme mouku a nakonec olej. Zpracované těsto pečeme zhruba 40… více o Pomerančový dort s oříšky
Ingredience ideální pro dortovou formu o průměru 26 cm. Sušenky nameleme na jemno, přidáme kakao a zalijeme rozpuštěným… více o Nepečený čokoládovo-pomerančový cheesecake
Nudle jsou oblíbeným pokrmem po celém světě, ale tolik druhů, kolik mají v Asii, nikde jinde… Celý článek
Jedno italské přísloví říká, že do ženy a do melounu nevidíš. Jenže kdo by se chtěl z obchodu… Celý článek
Překrásná a aromatická levandule zdaleka není jen bylinkou, která zkrášlí a provoní váš domov.… Celý článek
Už vás nebaví střídat klasické přílohy, jako jsou rýže a těstoviny? A co takhle zkusit quinou?… Celý článek
Z mouky, másla, cukrů, špetky soli a žloutků vypracujeme těsto, které necháme 30 minut v chladu odpočinout. Pak těsto… více o Hříšný čokoládový koláč
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky a hermelínem, přehneme napolovic a pevně spíchneme párátky.… více o Královské kapsy
Salát opereme, necháme oakpat a listy roztrháme, papriku a cibuli nakrájíme, mátu nasekáme na drobno, z citronu lžičkou… více o Řecký salát s mátou
Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku. Když cibulka… více o Slaná roláda z listového těsta
Utřeme máslo, cukr, žloutky do pěny, přidáme mandle, hladkou mouku a sníh z bílků. Pečeme na lívanečníku plecky. Do… více o Stoleté koláčky prababičky Filomeny
Když chci řezy světlé, přidám ještě 3 lžíce hladké mouky a trochu citronové kůry. Pokud chci ořechové, přidám 3 lžíce… více o Univerzální těsto na buchty a dorty
Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava. Mezitím než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném… více o Gnocchi s tuňákem
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Chřest omyjeme a odkrojíme hlavičky, které si necháme na konečné ozdobení polévky. Zbylý chřest vložíme do horkého… více o Chřestová polévka
Těsto: Tvaroh, dětská krupice, vejce, špetka soli se smíchají a vypracují se ze vzniklého těsta šišky. Tyto šišky se… více o Tvarohové šišky s mákem a povidly
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý… více o Moučník z čokolády Margot
Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte mouku, sůl a cukr. Máslo nakrájejte na malé kousky a postupně přidávejte do… více o Galetky s jahodami