
2.8
Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchejte a nalijte do vymazaného hlubšího plechu. Pečte… více o Povidlový perník
Syrová vajíčka rozklepneme do hrnku. Přidáme utřený česnek (podle chuti), na kostičky nakrájenou anglickou slaninu,… více o Rychlovka z vajec
Všechny suroviny smícháme, těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec
Po loňské neúrodě jablek se jich letos na zahradách urodilo tolik, že stojíte nad tím… Celý článek
Perník pekly naše babičky, maminky a teď si ho můžete upéct i vy. Jde o velmi jednoduchý… Celý článek
Šalamounovy řezy patří k moučníkům, které si oblíbily celé generace. Možná je pekla i vaše… Celý článek
Pohostěte své blízké opravdu vydatným obědem a připravte některý z našich pěti výtečných… Celý článek
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou… více o Sloní mlsanec
Nastrouhaný sýr zpracujeme s moukou, Herou, kypřícím práškem a vejcem. Těsto rozválíme na plát a přendáme na plech.… více o Křehké sýrové řezy
Ze surovin zpracujeme těsto a dáme ho do lednice asi na hodinu. Pak těsto rozválíme na plát (max. 5 mm) a vykrajujeme… více o Špaldové sušenky
**Těsto:** Do mísy prosijeme mouku. V prostředku uděláme důlek, nalijeme trochu vlažného mléka, přisypeme cukr a… více o Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Očištěně maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme na hrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Prsa prokrojíme(nedokrojíme), aby nám vznikl větší plátek a potřeme každý směsí bazalky, oříšků, soli a pepře. Plátky… více o Celozrnné těstoviny s kuřecím masem
1.Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme, z rajčat vydlabeme semínka a vyhodíme. Rajčata nakrájíme na kostičky a se solí… více o Bruschetta s rajčaty a parmazánem, rukolový salát se sušenými rajčaty a parmazán
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.… více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
1. Do kastrolu dáme rajčatovou šťávu(i z konzervy) nebo protlak a zředíme vodou, popř. přidáme trochu kečupu. 2.… více o Rajská polévka Marie Woodhamsové
Špagety uvaříme al dente. Během varu si na větším množství olivového oleje zpěníme cibulku a přihodíme na plátky… více o Česnekové špagety
Veškeré uvedené ingredience si připravíme hodinu až dvě před samotným pečením, aby získaly pokojovou teplotu. … více o Cheesecake čokoládový
Vše svaříme. Omyté feferonky naskládáme do sklenic a zalijeme studeným nálevem. Zavaříme 20 min. na 85 °C. více o Nakládané feferonky (kozí rohy)