Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Pravá ořechová náplň V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr, ořechy a krátce… více o Pravá ořechová náplň
Italská bruschetta Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se… Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní… Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či… Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky… Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Třené tyčinky Máslo a cukr utřeme do pěny, přidáme rum, mouku a ušlehané bílky s cukrem. Na plech stříkáme tyčinky, upečeme,… více o Třené tyčinky
Rakouský trhanec podle mé babičky Mléko, kysanou smetanu, žloutky, cukr a mouku dobře promícháme, lehce osolíme, přidáme rozinky (nejlépe namočené v rumu… více o Rakouský trhanec podle mé babičky
Nakládaný bůček pivního experta Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody, přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta
Želva Nejprve si připravíme klasický pudink, který necháme vychladnout a přimícháme do něj tvaroh, dle vlastní chuti… více o Želva
Cikánské řezy třené Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáme vejce a žloutek. Do našlehané hmoty přidáme prosátou mouku. Pozor - stejná… více o Cikánské řezy třené
Vepřové s jablky na kmíně Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku,… více o Vepřové s jablky na kmíně
Pohanková pomazánka 1. Pohanku spařte vroucí vodou a nechte dvacet minut bobtnat. Pak slijte vodu a pohanku vložte do mixéru spolu s… více o Pohanková pomazánka
Domácí Baileys Pivo nalejeme do hrnce a dáme vařit. Uvaříme silnou kávu - turka.Kávu slejeme a přidáme k pivu do hrnce a za stálého… více o Domácí Baileys
Telecí ragú na víně, s bramborovým… Telecí ragú 1. Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek 2. Restujeme do hnědé barvy. 3. V… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Rajská polévka Marie Woodhamsové 1. Do kastrolu dáme rajčatovou šťávu(i z konzervy) nebo protlak a zředíme vodou, popř. přidáme trochu kečupu. 2.… více o Rajská polévka Marie Woodhamsové
Znojemská sója Sójove kostky naložíme do zeleninového vývaru a nálevu z okurek. Osolíme, přidáme lžíci hořčice a na lžičku papriky.… více o Znojemská sója
Oravská kulaša Drobně nasekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájené brambory, osolíme a zaprášíme oběma druhy papriky. Chvíli… více o Oravská kulaša