Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Pravá ořechová náplň V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr, ořechy a krátce… více o Pravá ořechová náplň
Italská bruschetta Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při… Tatarská omáčka patří mezi nejoblíbenější studené omáčky v českých domácnostech. Málokdo si… Celý článek
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů,… Když máte chuť na něco sladkého a opravdu dobrého, pak vám jistě přijdou vhod naše dezerty ze… Celý článek
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat… Kopr je bylinka, kterou buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím. Patříte-li do první… Celý článek
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala… Grilovaná vepřová žebra patří mezi skutečné lahůdky. Jejich chuti se máloco vyrovná. A i když… Celý článek
Křupavé kuřecí nudličky ve… Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, podle chuti dochutíme a namočíme do medu. Vedle v misce rozmačkáme kukuřičné lupínky… více o Křupavé kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Osmé nebe Rozmixujeme na kostky rozdrobenou Nivu, rostlinné máslo a mléko na kaši. Zamixujeme celer do jemna, přidáme ořechy a… více o Osmé nebe
Plněná slaná kolečka Připravíme si klasickým způsobem kynuté těsto, které necháme kynout 1 hodinu.(V průběhu kynutí ho můžeme ještě jednou… více o Plněná slaná kolečka
Povidlový perník Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchat a nalít do vymazaného hlubšího plechu. Pečeme při… více o Povidlový perník
Vánočka podle babičky Udělat kvásek - cukr, droždí, smetana. Zadělat těsto, řádně propracovat, nechat na teple kynout nejméně 5 hodin.… více o Vánočka podle babičky
Krkonošské kyselo Sušené houby dáme vařit v osolené vodě s kmínem nejméně půl hodiny. Kvásek rozmícháme ve vodě nebo troše mléka a… více o Krkonošské kyselo
Uzená fazolačka Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Boršč bez zelí Hovězí maso a slaninu (uzené maso) pokrájejte na kostičky a uvařte do poloměkka v osolené vodě. Přidejte na kostičky… více o Boršč bez zelí
Basbousa Smícháme krupici, cukr, jogurt, olej, kokos a prášek do pečiva. Necháme půl hodiny odpočinout. Mezitím si připravíme… více o Basbousa
Buchta s pudinkem a zakysanou… Smícháme vejce, cukr, polohrubou mouku, prášek do pečiva, olej a vodu a vše ušleháme. Těsto nalijeme na vymazaný a… více o Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Kokosové tyčinky Všechny suroviny spolu spojíme- vypracujeme v těsto. Necháme odpočinout v lednici. pak přes strojek děláme tyčinky,… více o Kokosové tyčinky
Báječné tuňákové placičky s… Tuňáka slijeme, důkladně promícháme s ricottou, parmezánem, vejcem a trochou čerstvě nasekané petrželky, zahustíme… více o Báječné tuňákové placičky s ricottou