Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Pravá ořechová náplň V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr, ořechy a krátce… více o Pravá ořechová náplň
Italská bruschetta Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Velký kalendář vánočního pečení: Kdy upéct perníčky, linecké… Přestože by vánoční svátky měly být obdobím klidu a míru, pro většinu z nás to tak není. Jako… Celý článek
Nejkrásnější vánoční perníkové chaloupky: Inspirujte se v naší… Chuť i vůně perníčků k Vánocům neodmyslitelně patří. A kdo chce jít ještě dál, pustí se do… Celý článek
Banán, pepř i grapefruit: Nevinné potraviny, které mohou měnit… Chyba, kterou možná děláte i vy. Nevhodně kombinujeme užívané léky s potravinami, nápoji a… Celý článek
Perníčky měkké hned po upečení: Tento recept budete dělat znovu… Krásně voní, krásně vypadají, ale jíst se moc nedají, protože jsou tvrdé jako kámen? Tak to… Celý článek
Vanilkové rohlíčky ze škvarků –… Ze všech ingrediencí vytvoříme těsto, tvoříme rohlíčky. Pečeme na suchém plechu, upečené obalujeme v cukru s vanilkou. více o Vanilkové rohlíčky ze škvarků – levné
Gnocchi alla casa Gnocchi dáme vařit dle návodu (až vyplavou na hladinu, jsou hotové). Rozehřejeme olivový olej na větší pánvičče,… více o Gnocchi alla casa
Koláč přátelství Vše spojíme dohromady, můžem chvilku prošlehat ručním šlehačem, přidáme jablka, ořechy a rozinky - dle chuti, ale… více o Koláč přátelství
Smažená hlíva jako řízek Hlívu opláchneme, rozebereme na jednotlivé plodnice, pokud jsou nohy příliš dlouhé, ořízneme je. Poté po dobu cca 5… více o Smažená hlíva jako řízek
Jednoduchá rajská polévka Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a… více o Jednoduchá rajská polévka
Vepřové ledvinky po maďarsku Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně… více o Vepřové ledvinky po maďarsku
Bramborové krokety Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám.… více o Bramborové krokety
Koláčky - Svatební koláčky paní… Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Koláčky - Svatební koláčky paní Rakové
Pro začátečníky – salát se sýrem… 1. Omyjeme špenát, utrháme stonky. Přidáme nakrájená cherry rajčátka. Zalijeme zálivkou: olivový olej, sůl, pepř,… více o Pro začátečníky – salát se sýrem Cottage
Knedlíky bramborové 1. Oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle, smícháme s moukou, vejcem a solí. 2. Vše důkladně zpracujeme na… více o Knedlíky bramborové
Palačinky se šlehačkou Postup: 1. Ingredience na těsto smícháme dohromady, můžeme použít mixér. Vznikne nám tekutější těsto. 2.… více o Palačinky se šlehačkou
Spaghetti aglio, olio e peperoncini Špagety vaříme ve značně osolené vodě, až než jsou "al dente" (na zkus). Česnek nahrájíme ostrým nožem na velmi tenké… více o Spaghetti aglio, olio e peperoncini