3.67
Maso propláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vmícháme papriku,… více o Segedínský guláš I.
Na 2 lžících sádla zlehka osmahněte najemno nakrájenou velkou cibuli. Vložte 400 g prorostlého vepřového masa… více o Výborný segedinský guláš
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. Jednu cibuli osmažíme na polovině tuku, opečeme… více o Segedínský guláš maďarské babičky
Karamel je v poslední době v kurzu. Nejvíce frčí ve slané verzi, ale abyste ji mohli připravit… Celý článek
Podzim nabízí spoustu skvělých surovin, ze kterých se dá připravit plno výtečných jídel.… Celý článek
Specifická hantýrka zvaná hantec, která neodmyslitelně patří k Brnu, je směsicí hánáckého… Celý článek
Věděli jste, že během vaření a dalších běžných domácích činností uděláme klidně 500–2000 kroků… Celý článek
Pomazánkové máslo vyšleháme se sýrem, lžící majolky, a dle chuti rozetřený česnek. Přidáme na malinké kostičky ostatní… více o Chlebíčky se supr pomazánkou
Tvarohy, vejce, sůl, krupičku pomocí mixéru smícháme. Rukama nebo pomocí 2 kávových lžiček tvoříme kuličky velké asi… více o Nejrychlejší tvarohové kuličky
Na rozpáleném oleji do měkka osmažíme maso nakrájené na kousíčky. Opepříme, přidáme nastrouhanou nivu a roztavíme.… více o Pikantní kuřecí s nivou
Rozmícháme sekanou a narvem ji na gril, tam smažím. přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Mouku smíchanou s práškem do pečiva a s práškem do perníku promícháme s cukrem, pudinkem a kakaem. Přilijeme olej a… více o Perník s pudinkem – nedrobí se
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na rozehřátém oleji nebo na grilu… více o Vepřová kýta Ježibaba
Vepřové maso nahrubo nameleme a smícháme s kořením a mletým hovězím masem. Do správné konzistence naředíme světlým… více o Klobásy od Martiny
Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr, mouku, pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek… více o Nejlepší bábovka
Všechny suroviny smíchat, těsto rozetřít na plech. Švestky umýt, vypeckovat, rozpůlit. Těsto se poklade švestkami … více o Bleskový švestkový koláč
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,… více o Paštika z vepřových jater
Houby namočíme do vody na dvě hodiny . Do hrnce dáme vařit vodu s bujónem, přidáme houby i s vodou, ve které… více o Houbová polévka ze sušených hub
Mouku dáme do mísy, uprostřed uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, přidáme lžíci cukru a zalijeme částí… více o "Rozetky" - šneci s tvarohem a švestkami