3.4
                             
                        Pórek povaříme asi 5 minut v osolené vodě, necháme dobře okapat. Každý kousek obalíme v plátku šunky a skládáme těsně k… více o Zapékaný pórek
                             
                        Listové těsto rozdělíme na 2 stejné díly, ze kterých vyválíme na pomoučeném vále dva tenké obdélníky. V pánvi na sádle… více o Prima závin
                             
                        Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs… více o Hrách zapékaný se zelím
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
            
            Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
            
            Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
                     
                Kuře nařízneme podélně na hřbetě, ostrým nožem odkrojíme maso od kostry tak, abychom je neprořízli, konce křídel… více o Kuřecí roláda
                     
                Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,… více o Chlebíčky z mléčného baru
                     
                Rajče spříme, oloupeme a posekáme, okurku nastrouháme, česnek prolisujeme. Vmícháme do jogurtu, přidáme nasekaný kopr.… více o Jogurt k večeři – rychlý a dietní
                     
                Brambory uvařené, oloupané, řádně rozšťoucháme, přidáme tvaroh, špek na jemno nakrájený a opečený a dozlatova osmahlou… více o Pirohy vařené
                     
                Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji, po chvíli přidáme i rozetřený česnek. Poté vložíme na kostičky… více o Omáčka na špagety
                     
                Utřeme máslo s cukrem, přidáme vanilkový pudink (stačí pouze trochu promíchat, nemusí se třít), rozdrcené piškoty,… více o Babiččiny kokosové koule
                     
                Nakrájíme rajčata a necháme orestovat na pánvi, mezitím si nakrájíme (kdo chce i oploupe). Na orestovanou cibulku si… více o Topinka s rajčato-olivovým salátem
                     
                Listové těsto vyválíme na tloušťku kolem 2 mm. Vejce rozšleháme vidličkou a natřeme těsto z horní strany. Celou… více o Skořicoví šneci
                     
                1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle. 2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme… více o Kuře na víně M. Woodhamsové
                     
                Na oleji osmažíme dozlatova cibuli, česnek a párky, přisypeme scezený a proplachnutý hrášek, zalijeme horkou vodou,… více o Rychlá hrášková polévka
                     
                Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem.… více o Pekingské maso II.
                     
                Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na… více o Sýrové paštičky švýcarské