
3.33
Připravíme si těsto ze všech ingrediencí , dobře rozmícháme a vlejeme na předem vymaštěný a moukou vysypaný plech.… více o Prošívaná deka
Ingredience na tvarohovou směs smícháme a utřeme do hladka. Vejce ušleháme s olejem, cukrem a vodou (šlehačem, nebo v… více o Prošívaná deka III.
Uvaříme pudink s osladíme ho. Tvaroh dáme do ubrousku, abychom ho zbavili trochu tekutiny. Do tvarohu ručně vmícháme… více o Veselá prošívaná deka
Tento zeleninový pokrm s vejci je oblíbený v mnoha zemích po celém světě. Shakshouka nebo… Celý článek
Dvojice legendárních italských sýrů, mozzarella a mascarpone, má v kuchyni své nezastupitelné… Celý článek
Cukety jsou výborné nejen do slaných jídel, jako jsou placky, polévky nebo těstoviny. Pořádnou… Celý článek
Dělená strava údajně slibuje snadné hubnutí a lepší trávení, kterého dosáhnete tím, že… Celý článek
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření… více o Nakládaný hermelín III.
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmrazenou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Očistíme si jeden vetší květák, syrový ho nastrouháme do mísy na větších očkách. Přidáme 2 žloutky, ochutíme vegetou,… více o Květákové placky (karbanátky)
1. Zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na nudličky, jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. 2. Na… více o Červené zelí na karamelu s jablky
Na pánvici dáme přiměřeně sádla nebo oleje. Necháme rozpálit. Na pánvici zatím rozkrájíme na půl (na délku) párky, ale… více o Srdce z párku plněné vejcem
Vše se dobře promíchá, až je těsto hladké. Puding se dává prášek (nevaří se). Nalejeme na plech s pečícím papírem a… více o Rychlá buchta nebo perník tety Romanky
Na hlubokém plechu promícháme a rovnoměrně zakapeme Salkem, pražíme dozlatova a musíme často míchat, ať se nám vločky… více o Müsli ořechové
Potřebujeme kulatou dortovou formu... Nejprve smícháme pomazánkové máslo (obě) se sýrovou pomazánkou. Do kulaté… více o Slaný dort
Prosetou mouku se sodou promícháme s vejcem, cukrem, medem, skořicí a perníkovým kořením. Těsto necháme nejlépe přes… více o Medové perníčky z žitné mouky
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem. 1. Cizrnu přes noc namočte… více o Francouzský salát z cizrny
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V míse smíchejte máslo, třetinu tymiánových lístků, rozmělněný česnek, šťávu… více o Jarní kuřátka s česnekovo-tymiánovým máslem
Hledáte nenáročnou snídani, která vám bude chutnat, dodá vám energii a zároveň vás zasytí? Mám pro vás tip, je jím… více o Ovocná miska - skvělá osvěžující snídaně nebo zdravá svačinka