Provensálské ratatouille

3.19

hodnoceno: 21
Příprava: 60 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule střední
    • 3
      ks červená paprika
    • 3
      ks cuketa střední
    • sůl
    • 4
      ks rajčata velká
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce bazalka nasekaná, čerstvá
    • 2
      ks lilek

Postup přípravy receptu

  • Lilek a cuketu nakrájíme na velké kousky (2,5 cm), prosolíme a necháme je pustit vodu.
  • Nahrubo nakrájené cibule a česnek lehce osmahneme ve velkém hrnci, přidáme na velké kousky nakrájené papriky a smažíme dalších 10 minut. Pak teprve přidáme cuketu a lilek. Okořeníme bazalkou, solí a pepřem a na mírném ohni vaříme 30 minut. Pak přidáme oloupaná rajčata a vaříme dalších 15 minut.
  • Podáváme s vepřovým párkem a bílým pečivem.
Zařazení: Zelenina Zeleninové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: