
2.88
Česnek zpěníme na troše oleje lehce dozlatova. Mezitím si nakrájíme maso a smícháme s kari, paprikou, bazalkou,… více o Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme… více o Pangas se špenátem a nivou
Žampiony nakrájejte na plátky, orestujte je na trošce olivového oleje, přidejte špenát a lehce poduste. Až je vše měkké… více o Těstoviny se špenátem a žampiony
Zavařování už dávno není jen o okurkách a marmeládách. Přinášíme pět neotřelých receptů, díky… Celý článek
Když se řekne listová zelenina, většina z nás si představí špenát, salát nebo kapustu.… Celý článek
Jste milovníky povidel, ale nikdy jste si netroufli je připravit sami doma? A přitom je to tak… Celý článek
Co si o prázdninách přát víc, než jídlo hotové za půl hodiny! Máme pro vás tipy na rychlé a… Celý článek
Kuřecí prsa prořízneme tak, aby vznikly tenčí plátky, ty trošku naklepeme, osolíme, opepříme a trošku posypeme… více o Pečené kuřecí závitky
Z ingrediencí zpracujeme hladké těsto, které rozpůlíme a do jedné části zapravíme ořechy. Z každé části pak vykrajujeme… více o Máslová kolečka
Osmažit na sádle,nebo oleji cibuli 1ks, pak přidat hl.mouku udělat jíšku, dále přidat rajsk.protlak, podusit trochu,… více o Rajská omáčka
Lístky bazalky omyjeme a osušíme. Šunku natrháme či rozkrájíme na malé kousky. Všechny ingredience dáme do mixéru a… více o Jednoduchá pomazánka z ricotty se šunkou
Rozpis na 1 dortovou formu: V misce dobře prošlehejte vejce s cukrem a vanilkovým cukrem do světle nadýchané pěny.… více o Koláč s vločkami
Brambory a šunku nakrájíme na malé kostky, osolíme, opepříme a promícháme. Dáme do vymazaného pekáčku a zalijeme… více o Zapečené brambory se smetanou
Čočku propláchneme a dáme namočit do studené vody (stačí 1-2 hodiny). Pak ji v téže vodě uvaříme doměkka. Ponecháme v… více o Pikantní čočka s kuřecím masem
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka. Dáme na síto okapat a rozdělíme po listech. Košťál opatrně vyřízneme. Kapustové… více o Kapustové řízky
Vývar z hlav: 2 rybí hlavy (z kapra), 2 bobkové listy, ½ cibule, sůl Hlavy dáme do hrnce s vodou. Vody musí být tolik,… více o Slavnostní rybí polévka
Brokolici rozdělíme na růžičky, nakrájíme si jednu menší mrkev, malý kousek celeru a malý kousek petržele na kostičky … více o Brokolicová polévka
Změklé máslo, cukr, med, mléko, oranžádu a citronádu dáme na pánev a zlehka asi 15 minut povaříme. Pak přidáme mandle,… více o Florentinky
Začneme kváskem - do mléka přidáme cukr a droždí a necháme vzejít, pak prosejeme mouku se solí, přidáme olej a vzešlý… více o Základní těsto na pizzu