
2.18
Kuřecí játra očistíme. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme… více o Jemná rozmarýnová italská paštika z kuřecích jater
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce rozklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme zprudka na pánvičce, aby se maso zatáhlo… více o Karlos z kuřecích prsíček
Kuřecí prsa podle potřeby rozkrojíme a naklepeme, abychom dostali co největší plátky. Alobal potřeme olejem a… více o Roláda z kuřecích prsíček
Když se řekne dort zdobený houbami, představíte si asi moučník pro vášnivého houbaře. Dorty… Celý článek
Šípkové keře jsou právě teď obsypané červenými plody. Děti z nich vyrábějí korálky nebo různé… Celý článek
Podzim je bohatý na plody mnoha tvarů a barev, které nemusíte využít jen při vaření, pečení,… Celý článek
Jemná květinová vůně, čistý zelený čaj a promyšlená výroba dělají z jasmínového čaje… Celý článek
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky,… více o Sekane znojemske biftecky
Mouku, tvaroh a vejce zpracujeme, přidáme prášek do pečiva, sůl, rozinky a rum. Vypracujeme těsto, ze kterého… více o Tvarohový foukánek
Kolínka zbavíme kůže a hustě prošpikujeme stroužky česneku. Osolíme, opepříme. Potom každé kolínko zabalíme zvlášť do… více o Zbojnické kolínko
Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše… více o Hermelínové bochánky
V hrnci necháme vařit rýži a mléko. Poté přidáme skořici a cukr. Vaříme zhruba 25 - 30 minut, než se vytvoří hustá kaše… více o Mléčná rýže
Brokolici očistíme, omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a… více o Brokolicová polévka
Ze surovin necháme vykynout těsto. Těsto nakrájíme na proužky, které natočíme na kremrolové trubičky. Pečeme ve středně… více o Trdelníky
Ušleháme piškotové těsto a upečeme 2 piškoty. Po vychladnutí potřebe spodní korpus meruňkovou marmeládou a přikryjeme… více o Čajové řezy od Lídy
Fazole zalít vodou a nechat na noc bobtnat. Slít vodu, přesypat do hrnce, zalít znova vodou 3-4 cm nad fazole.… více o Vařené fazole
Z bílků a krupicového curku připravíme tuhý sníh. Žloutky vyšleháme s horkou vodou do pěny. Ušlehané bílky zlehka… více o Indiánky
Směs 1 : vodu s cukrem zahřejeme na 115 stupňu. Mezitim v robotu šlehame bilky a potom do robotu vlejeme horkou směs… více o Makronky
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou