3.14
Troubu předehřejeme na 200 °C. Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Misku vymažeme lžící oleje a na dno střídavě přes… více o Zapečená rajčata s mozzarellou
Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou
Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře… více o Opečené toasty s mozzarellou
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Zatímco v roli britské panovnice ztělesňovala královna Alžběta II. zažitou tradici a ani ve… Celý článek
Znáte ty uspěchané dny, kdy absolutně nestíháte, běžíte pro děti do školy a potom se od vás… Celý článek
Také vám v dětství říkali, že máte jíst hodně mandarinek, pomerančů a citronů, protože jsou… Celý článek
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20… více o Francouzská cibulačka
Droždí rozdrobíme do misky, posypeme 1 lžící cukru, zalijeme trochou mléka a necháme vzejít kvásek. V míse si smícháme… více o Pudinkovo-švestkové koláče
Z přísad vymícháme těsto, dáme do chladničky na 1 hod. odpočinout. Vyválíme 5 mm silné, vykrájíme kolečka s průměrem… více o Taštičky z křehkého těsta
Vařené růžičky květáku promícháme s jemně nakrájenou cibulí (může být předem osmažená na másle). Ochutíme kmínem,… více o Zapečený květák s nivou
Krkovici opláchneme, necháme okapat, nakrájíme na plátky, po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané… více o Ovíněné zelí
Očištěné brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme hl. mouku, vajíčko, sůl, majoránku, cesnak, mletý pepř a… více o Moje zemiakové placky
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme nakrájenou hlívu ústřičnou a chvíli podusíme. Pak přidáme papriku, zalijeme vodou,… více o Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Suroviny vložíme do pekárny postupně. Prvně tekuté ingredience a pak sypké. Zapneme pekárnu na základní program a… více o Pšenično-žitný chléb (kmínový)
Chléb rozdrobíme na malé kousky, namočíme je do vody a dobře vymačkáme. Několik kostek osmažíme a před podáváním jimi… více o Chlebová polévka
Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám,… více o Domácí chleba
Piškoty rozdrtíme na válu válečkem, nasypeme do mísy, přidáme cukr, kondenzované mléko nebo smetanu, rum, kávu a kakao.… více o Roláda z piškotů
1. Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte vývarem a bílým vínem. 3. Přidejte… více o Toskánská polévka z bílých fazolí