Cibuli nasekáme na drobno, na oleji osmahneme. Na malé kousky nakrájíme zeleninu, přidáme k cibulce, chvilku podusíme a přidáme vejce. Podáváme s bramborem. Dochutíme pepřem a solí.
Nebo vejce vynecháme a místo něj vmícháme k dušené zelenině uvařenou rýži. Dochutíme.
Maso osolíme a opepříme, popř. dokořeníme jiným kořením. Na každý plátek zvlášť přidáme worchestrovku a sojovku. Dále…
více o Nejjednoduší výborná marináda
Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a…
více o Sloní žrádlo na zahradní gril
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka