
3.3
Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli společně se vším kořením. Když je cibulka růžová, přidáme rajčata a necháme chvíli… více o Rajská omáčka
Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka
Asi půl hodiny před přípravou omáčky si připravíme vývar z koření. 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, asi 2 cm… více o Kořeněná rajská omáčka
Žlutooranžové plody, které září v našich zahradách, patří rakytníku řešetlákovému. Tato… Celý článek
Ostružiny jsou symbolem vrcholného léta a příležitostí k přípravě mnoha chutných dezertů,… Celý článek
Těstovinové saláty jsou ideálním letním jídlem. Zasytí, ale přesto jsou lehké a hotové za pár… Celý článek
Chcete si ještě užít konec prázdnin, aniž byste museli trávit čas v kuchyni? Zkuste večeře z… Celý článek
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, posolíme. V misce smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem, vložíme plátky masa a… více o Kuřecí řízek s hořčicí
Všechny ingredience ušleháme ve šlehači, těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Vychladlý piškot… více o Lehké jablečné řezy
Nejprve uvaříme nálev - koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu,… více o Nakládané masové koule
Maso si nachystáme, osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji, až se zatáhne a odstavíme je z ohně. Ve větším… více o Ruský guláš
Cibuli s uzeninou nakrájíme na kostičky a na oleji nebo sádle opražíme. Rohlíky (popř. veku nebo toustový chleba)… více o Sýrová žemlovka
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, slaninu nakrájíme na kostičky, papriku na tenoučké proužky (cca 1-2 mm) a chilli… více o Těstoviny Mňam Mňam
Smažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Přidáme mleté maso, vaříme maso až do měka, přidáváme… více o Fazole s mletým masem
Smícháme mouku s vejci, solí, cukrem a postupně vmícháme mléko, až je těsto hladké. Pečeme na lehce vymaštené větší… více o Klasické palačinky
Bůček nakrájíme na plátky a naklepeme. 4 vejce promícháme se solí, pepřem a jemně strouhaným česnekem. Každý plátek… více o Řízek z bůčku pro správné chlapy
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou… více o Tuniakové karbonátky so salsou
Korpus: žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme aroma, olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec… více o Jahodovo-smetanové řezy
Náplň: na malém množství oleje (sádla) osmažíme dozlatova pokrájenou cibuli, pak přidáme pokrájené uzené nebo pečené… více o Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí