
3.11
Smícháme všechny ingredience dohromady. Dáme na vymazaný pekáč a pečeme asi 30 minut při 120 °C. Je to rychlý a výborný… více o Makovec raz dva
Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem. Naplníme nakrájeným… více o Bůček dva v jednom
Hovězí maso na několika místech nařízneme a prošpikujeme kousky slaniny. Osolíme, opepříme a na pánvi zprudka opečeme… více o Svíčková na smetaně pro dva
Patříte k milovníkům pizzy? Pak budete milovat i pide, slavný turecký „chléb“ ve tvaru lodičky… Celý článek
Znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše vlastnosti, ale třeba i preference… Celý článek
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne. A není divu. Právě první jídlo po… Celý článek
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Připravíme krém: změklé máslo utřeme s cukrem, vydlabanými zrníčky z vanilkového lusku a žloutky dohladka. Za stálého… více o Malakův dort
Ze 100 g cukru, 1 tvarohu, mléka, oleje, soli, mouky a prášku do pečiva uděláme vláčné těsto. 1/3 schováme na mřížky a… více o Mřížkový rebarborový koláč
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program základní, velikost chleba II. Po upečení chleba… více o Úplně obyčejný hrnkový chleba
Ovoce nakrájíme na malé kousky. Šťávu z kompotů použijeme jako zálivku, přidáme bílé víno (červené víno) a rum. Vše… více o Vánoční ovocný salát
Špekáčky nařízneme a naplníme cibulí, dáme do pekáčku a zasypeme zbylou cibulí Zalejeme kečupem a pivem, přidáme… více o Buřty s cibulí na pivě
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme… více o Cibulový filet
Uvaříme pudink dle návodu, ještě do teplého zašleháme tvaroh, máslo, med, cukr podle chuti a rum. Do mističek dáme… více o Karamelovo-tvarohový dezert s piškoty
Připravíme si hovězí bujon v 1/2l vody. V kastrolu na oleji zpěníme cibuli a zaprášíme lžící hladké mouky. Přidáme… více o Rajská omáčka – rychlá a snadná
Maso nakrájíme na kostičky a osolíme. Nakrájenou cibulku si osmahneme v hrnci a přidáme maso. Až je maso osmahnuté,… více o Rozlétaní ptáčci
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečícím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na… více o Medový kremež od Lídy
Kachničku jsem den předem nasolila, potřela pomádou (smícháme: lehce rozpuštěný med, šťávu z 1 pomeranče, špetku pepře… více o Kachna s medovo-pomerančovou pomádkou